פאי תפוחים שטוח עם קרום פאי מושלם
המתכון פאי תפוחים שטוח עם קרום פאי מושלם יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. אתה מקבל קינוח שמגיש 20. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 297 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, מים, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו פאי חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, עוגת גלידת חמאת בוטנים ללא חלב עם קרום עוגיות שוקולד, ו חטיפי פאי חמאת תפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה מערבבים יחד את התפוחים, הסוכר החום, הסוכר המגורר, הקמח, המלח ומיץ הלימון. הניחו בצד וראו כמה זמן תוכלו להימנע מלהגניב פרוסת תפוח.
בעזרת מערוך מתחילים לגלגל את קרום העוגה המושלם לעיגולים גדולים.
מרדדים את הבצק מהמרכז כלפי חוץ. להיות עדין וסבלני, זה ייקח קצת זמן כדי לקבל את הבצק לחלוטין התגלגל החוצה.
אם אתם חושבים שהתחתית באמת נדבקת למשטח שמתחת, השתמשו במרית יפה וחדה כדי לשחרר את הבצק ופזרו מעט קמח נוסף מעל. ואז הפוך אותו לסיום הגלגול. זכור לגלגל מהמרכז במשיכות בודדות, כלפי חוץ, ללא גלגול קדימה ואחורה.
שוב בעזרת מרית, שחררו והרימו את הבצק והניחו בזהירות את העיגולים על ניירות אפייה גדולים.
מניחים מחצית מתערובת התפוחים על קרום אחד ואת החצי השני על הקרום השני. מקפלים מעל הקצוות של כל קרום כך שיכסה 2 עד 3 אינץ ' מתערובת התפוחים. אין צורך להיות אמנותי - יותר כפרי יותר טוב. מנקדים את צמרות הפשטידות עם נתחי החמאה.
אופים עד שהמלית מזהיבה ומבעבעת, 30 עד 40 דקות. אם נראה שהקרום משחים מהר מדי, מכסים את הקצוות בנייר אלומיניום למשך זמן האפייה שנותר.
מניחים להתקרר מעט ואז פורסים לטריזים בעזרת חותך פיצה. לאכול אותם בדרכים!
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה וקיצור. בעזרת חותך מאפה עובדים בהדרגה את החמאה ומתקצרים לקמח עד שהתערובת דומה לחלוקי נחל זעירים. שלב זה אמור להימשך 3 או 4 דקות.
קל להכות את הביצה במזלג, ולאחר מכן להוסיף אותו לתערובת. לאחר מכן, מוסיפים את המים הקרים וחומץ. מערבבים את התערובת יחד עד שהיא רק מתאחדת, ואז מוציאים מחצית מהבצק מהקערה.