פאי תפוחים שטוח עם קרום פאי מושלם
פאי תפוחים שטוח עם קרום פאי מושלם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם קיצור ירקות, חמאה, חומץ מזוקק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 5500 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: פאי תפוחים שטוח עם קרום פאי מושלם, פאי תפוחים שטוח עם קרום פאי מושלם, ו פאי תפוחים קלאסי עם קרום מושלם.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה מערבבים יחד את התפוחים, הסוכר החום, הסוכר המגורר, הקמח, המלח ומיץ הלימון. הניחו בצד וראו כמה זמן תוכלו להימנע מלהגניב פרוסת תפוח.
בעזרת מערוך, התחל לגלגל את קרום העוגה המושלם לעיגולים גדולים.
מרדדים את הבצק מהמרכז כלפי חוץ. להיות עדין וסבלני, זה ייקח קצת זמן כדי לקבל את הבצק לגמרי התגלגל החוצה.
אם אתם חושבים שהתחתית באמת נדבקת למשטח שמתחת, השתמשו במרית יפה וחדה כדי לשחרר את הבצק ופזרו מעט קמח נוסף מעל. ואז הפוך אותו לסיום הגלגול. זכור להתגלגל מהמרכז במשיכות בודדות, כלפי חוץ, ללא גלגול קדימה ואחורה.
שוב בעזרת מרית משחררים ומרימים את הבצק ומניחים בזהירות את העיגולים על ניירות אפייה גדולים.
מניחים מחצית מתערובת התפוחים על קרום אחד והחצי השני על הקרום השני. מקפלים מעל הקצוות של כל קרום כך שיכסה 2 עד 3 אינץ ' מתערובת התפוחים. אין צורך להיות אמנותי-כפרי יותר טוב. מנקדים את צמרות הפשטידות בנתחי החמאה.
אופים עד שהמילוי מזהיב ומבעבע, 30 עד 40 דקות. אם נראה שהקרום משחים מהר מדי, מכסים את הקצוות בנייר אלומיניום למשך זמן האפייה שנותר.
מניחים להתקרר מעט ואז פורסים לטריזים בעזרת חותך פיצה. לאכול אותם בדרכים!
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה וקיצור. בעזרת חותך מאפה עובדים בהדרגה את החמאה ומתקצרים לקמח עד שהתערובת דומה לחלוקי נחל זעירים. שלב זה אמור להימשך 3 או 4 דקות.
מקציפים קלות את הביצה במזלג, ואז מוסיפים אותה לתערובת. לאחר מכן, מוסיפים את המים הקרים וחומץ. מערבבים את התערובת יחד עד שהיא רק משולבת, ואז מוציאים חצי מהבצק מהקערה.
יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג
פרוסקו, מוסקטו ד ' אסטי וריזלינג הקציר המאוחר הם הבחירות המובילות שלי לפאי תפוחים. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא יכריעו את פאי התפוחים. בלפינה פרוסקו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![בלפינה פרוסקו]()
בלפינה פרוסקו
ארומטי ופריך מאוד בחיך, עם ניחוחות וטעמיםשל תפוח צהוב, אפרסק לבן, אגס ותווים של פרחים לבנים.מצוין כאפריטיף, הוא ליווי מושלם למאכלים ומנות ראשונות עדינות. נפלא גם עם דגים ורכיכות.