פאי תפוחים שמנת חמוצה
פאי תפוחים שמנת חמוצה דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 339 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחי טארט, מיץ לימון, מעטפת מאפה לא אפויה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 14%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי תפוחים שמנת חמוצה, פאי תפוחים שמנת חמוצה, ו פאי תפוחים שמנת חמוצה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הסוכר, הקמח, הקינמון, המלח ואגוז המוסקט.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים.
מפזרים 2 כפות שטרויזל בקליפת מאפה. מסדרים מחצית מהתפוחים בשורות חופפות בקליפת מאפה; מפזרים מיץ לימון.
שלב שמנת חמוצה וחלב; מורחים על תפוחים. מסדרים את התפוחים שנותרו על תערובת השמנת החמוצה בשורות חופפות; מפזרים את שטרויזל שנותר.
אופים בחום של 400 טש למשך 35-40 דקות או עד שמבעבע ושטרויזל משחימים. מצננים על רשת.
יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג
פרוסקו, מוסקטו ד ' אסטי וריזלינג קציר מאוחר הם בחירה מצוינת לעוגת תפוחים. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא יכריעו את פאי התפוחים. טנוטה סנט ' אנה פרוסקו יבש במיוחד עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![טנוטה סנט ' אנה פרוסקו יבש במיוחד]()
טנוטה סנט ' אנה פרוסקו יבש במיוחד
פרוסקו הוא בקלות היין המבעבע הפופולרי ביותר באיטליה וטנוטה סנט ' אנה פרוסקו יבש במיוחד הוא אחד הטובים ביותר שיש. פרוסקו קליל, תוסס ומרענן ובמחיר טוב, הוא משקה פופולרי לפני ארוחת הערב (אפריטיבו), לא רק באזור ונטו בצפון מזרח איטליה – שהוא ביתו המסורתי של פרוסקו – אלא לאורך כל הארץ ורוחבה. למרות שהוא טעים בפני עצמו, ניתן להגיש את פרוסקו לאורך כל הארוחה במיוחד עם פירות ים ורכיכות, סלטים קלים, טמפורה וסושי.