פאי תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאי תרד. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). תרסיס 9 מחבת עוגה אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצלים רכים. לסחוט מים נוספים מתוך התרד ולהוסיף את התרד למחבת. המשך לבשל עד התרד מחומם דרך ואת המים הנוספים מתאדה. תערובת כפית למחבת פאי.
בקערה גדולה, להכות יחד ביצים ושמנת. מערבבים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
יוצקים למחבת פאי, למעלה עם גבינה שוויצרית גרוסה. נקודה עם הנותרים 1 כף חמאה.
אופים 25 עד 30 דקות עד סט וחום זהוב. מגניב 5 דקות לפני ההגשה.