פאי תרד וארטישוק
פאי תרד וארטישוק דורש מסביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. אם יש לכם אורגנו, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק, מטבל ארטישוק תרד, ו מטבל תרד וארטישוק.
הוראות
מוסיפים את התרד ו 2 כפות מים, מערבבים, ומכסים את המחבת. (אם אתה לא יכול להתאים את כל התרד ב, חכה רגע לתרד להתכווץ ולהוסיף יותר.) לבשל עד התרד הוא נבול לחלוטין התכווץ. תניח בצד. בעוד התרד מבשל, מועך את הטופו ומערבב בשמרים התזונתיים ואת כל התבלינים, כולל הזיתים.
מוסיפים את הארטישוקים, השקדים ותערובת התרד ומערבבים היטב. מחממים את התנור ל 375 F ולרסס קלות צלחת אפייה 9×13 אינץ ' עם שמן זית. הסר את בצק פילו ולסדר אותו ליד צלחת האפייה כמתואר לעיל.
להניח גיליון של פילו על החלק התחתון של המחבת, לרסס אותו קלות עם שמן זית, ולחזור על התהליך עד שיש לך 6 גיליונות בתחתית המחבת. ודא פילו הנותרים מכוסה במטלית לחה, ויוצקים את מילוי תרד טופו לתוך המחבת, להפיץ אותו כדי לכסות לחלוטין את פילו. חזור על תהליך פילו, מכסה את המילוי עם שישה גיליונות נוספים, ריסוס כל אחד בקלילות. הקפד לרסס את הגיליון העליון ביסודיות, כך שאין כתמים משומנים בלתי. עם סכין חדה, לחתוך את השכבה העליונה של פילו כדי ליצור 9-12 חתיכות שוות. (זה עוזר לשמור על phyllo להישבר כאשר אתה חותך אותו לאחר האפייה). שים אותו בתנור ואופים במשך 30-35 דקות, עד העליון הוא השחמה קלות. תהנו!