פאי תרד ומצות
פאי תרד ומצות דורש בערך 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 347 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, פטה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פאי תרד ומצות, מילוי ירקות מצות, ו אפל-מצוה קוגל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע.
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה גדולה על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
בינתיים, לשים תרד מסננת ולחץ החוצה נוזלי ככל האפשר.
מוסיפים תרד לבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בשמיר 1/3 כוס, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
גבינת קוטג ' פורה בבלנדר עם חלב, ביצים, אגוז מוסקט, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל עד חלקה. שמור 2 כוסות בקערה ומערבבים את השארית לתרד עם פטה כוס 1.
מחסנית מצות בצלחת עמוקה ויוצקים עליהם תערובת גבינת קוטג ' שמורה.
תן לעמוד 15 דקות כדי לרכך.
מסדרים 2 מצות ספוגות זו לצד זו בתבנית אפייה משומנת בנדיבות 13 - by 9 - by 2-inch (3-quart רדוד).
יוצקים במחצית מילוי תרד. מכסים עם 2 מצות יותר, ואז לשפוך מילוי שנותר. שים הנותרים 2 מצות על גבי ויוצקים כל תערובת קוטג ' גבינה הנותרים עליהם.
מפזרים עם פטה 1/2 כוס הנותרים.
אופים, חשוף, עד הזהב ולהגדיר, 30 עד 35 דקות. מגניב 10 דקות, ולאחר מכן לשרת מפוזר עם הנותרים 2 כפות שמיר.
פאי יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.