פאי תרד וריקוטה
פאי תרד וריקוטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 295 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לך חום ואורז, בצל ירוק, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית נסו Spotlight המרכיב: תרד (: פגזי תרד Ricotta), פאי ריקוטה תרד, ו מטבל תרד-ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות f. אורז לבשל על פי הוראות החבילה, ואז לנקז ולהניח בצד.
מערבבים ריקוטה, ביצים, מלח ופלפל בקערה גדולה ומקציפים לשלב היטב.
מחממים שמן זית בסיר גדול ומוסיפים שום ובצל לבשל במשך 1-2 דקות.
מוסיפים תרד קצת בכל פעם ומערבבים כפי שהוא מבשל ונבל. כאשר כל התרד נוספה ויש מבושל למטה, להסיר מהחום ולנקז היטב במסננת. מערבבים תערובת תרד לתוך גבינת ריקוטה.
מוסיפים חצי מהאורז לתערובת ומערבבים לשלב. תרסיס 9 x 13 זכוכית אפייה צלחת עם ספריי בישול, ואז לשפוך את תערובת תרד ריקוטה לתוך המנה, החלקה לתוך שכבה אפילו.
מערבבים את האורז שנותר עם גבינת פרמזן ומפיצים את התערובת על גבי.
אופים, חשוף, במשך 45 דקות.
הסר מהתנור ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך והגשה. יאמי!!!