מתכון סלמון בגריל פאייה לסכל חבילות מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 612 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. אם יש לך עגבניות שזיף, אורז חום מיידי, חוטי זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סלמון חמאת עשבי תיבול ואספרגוס לסכל חבילות, סלמון פרמזן לימון & אספרגוס לסכל חבילות, ו המבורגר בגריל וחבילות נייר ירקות.
הוראות
1
להשרות זעפרן ב 2 כפיות מים חמים; להפריש 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
רצועת קליפת לימון אחת
2
כדי להפוך את מרינדה סלמון, בקערה קטנה, מערבבים בצל, שום, מיץ לימון, 2 כפות שמן, פפריקה, מלח ופלפל. ב 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, לארגן סלמון; מרינדה כפית על סלמון, הופך מעיל שווה. כיסוי; להכניס למקרר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
נוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת 1 כוס אורז נדיבה תל על מרכז כל פיסת נייר. למעלה עם פילה סלמון 1, וטפטוף עם כפית של מרינדה. כפית כל המרינדה שנותרה על פילה. להעלות צדדים ארוכים של נייר יחד כך הקצוות נפגשים. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב, המאפשר מקום למחזור חום והתרחבות. מקפלים צדדים אחרים לאטום.
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
מניחים מנות על גריל על אש נמוכה, המאפשר מקום סביב מנות למחזור. כיסוי גריל; לבשל 10 דקות עבור סלמון כי הוא אטום עם מרכז ורוד עמוק, או על 15 דקות עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
שימו חבילות על צלחות. בזהירות להתפתח לסכל הרחק מהפנים.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.