תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאייה סלמון לאפות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 446 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, מרק עוף, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו פאייה סלמון בגריל חבילות רדיד, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.