המתכון פאייה ספרדית של סרסוטה יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 736 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפלים, אפונה, מולים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טריז לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו פאייה ספרדית, פאייה בסגנון ספרדי, ו פאיית אטריות ספרדית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרק-מוסיפים 3/4 כוסות של מרק עוף, זעפרן ועלה המפרץ ומביאים לחום בינוני. ומבשלים. אתה תביא אותו לרתיחה ממש לפני שאתה מוסיף אותו לאורז.בשר וירקות בסיס - עכשיו במחבת הגדולה שלך, להוסיף את שמן זית ולהביא לחום בינוני. יבש את העוף ולאחר מכן מחבת לצרוב את העוף עד חום זהוב, זה ייקח רק כמה דקות.
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
הסר לצלחת לכסות.לאחר מכן מוסיפים את צ ' וריסו, חזיר וחזיר. לבשל עד מבושל דרך כ 5-7 דקות. ואז ממש על גבי בשרים אלה, מוסיפים את השום, בצל, בצל ירוק ומבשלים עוד 3-4 דקות עד הבצל מתחיל להתרכך.עכשיו על גבי תערובת הירקות, להוסיף את שרימפס גדול לטגן רק 2-3 דקות עד השרימפס פשוט להתחיל להפוך ורוד. ואז לבחור את השרימפס ולהגדיר לצד עם העוף.אורז - קודם כל, להביא את מרק העוף עד לרתיחה רק דקה או שתיים לפני שאתה מוסיף אותו לאורז ואל תשכח להסיר את עלה המפרץ עכשיו להוסיף את האורז למחבת ומערבבים כדי מעיל אותו היטב עם ירקות שמן, צ ' וריצו, בשר חזיר וחזיר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מפזרים את הפטרוזיליה, ומוסיפים את מרק העוף, היין, מיץ לימון ואפונה, מלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית לחום בינוני / בינוני גבוה ומבשל, חשף ערבוב מדי פעם על 10-15 דקות. עדיין יהיה קצת נוזל במחבת אם לא, רק להוסיף קצת יותר ציר עוף, אתה לא רוצה לשרוף על הקרקעית.עוף ושרימפס ... החזירו את העוף והשרימפס לאורז וקברו אותם באורז.מאכלי ים --
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(הוציאו כבד וצוואר)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את הצדפות, המולים והבקלה לאורז שוב דוחפים אותם מעט באורז כדי לספוג את כל הטעמים. אני אוהב לדחוף אותם כך שכאשר הם פותחים הם פותחים עם הפנים החוצה (זה רק נראה יפה יותר). בדוק את רמת המרק שלך שוב. אתה לא רוצה את זה רך, אבל אתה רוצה קצת לחות.גימור - שתי גרסאות. יש המעדיפים לאפות אותו ב 325, כדי לסיים את בישול פירות הים. אני מעדיף לכסות את שלי על הכיריים רק עד מאכלי הים נעשה. בערך 10-15 דקות. אני אוהב את השיטה העליונה תנור בקלות אבל אתה יכול להשתמש בכל שיטות עובד טוב בשבילך. אני מסיר אותו מהחום ופשוט נותן לו לנוח כמה דקות לפני שאתה מגיש אותו.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מקשטים עם פלחי לימון, אני סוחט כמה מעל וכמה פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
1/4 כוס שומן חזיר
6
מגישים עם סלט בצד נחמד, עם טעמים ספרדיים של זיתים, עגבניות, בצל אדום, אולי כמה לבבות ארטישוק ויניגרט לימון ויש לך ארוחת ערב מדהימה. אני יודע שיש הרבה צעדים, אבל זה לגמרי שווה כל דקה. פשוט לקחת את הזמן להכין הכל מראש ואז זה רק עניין של לשים את כל זה ביחד.
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טרידנטה טרידנטה Tempranillo. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.