קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

פאייה ספרדית של סרסוטה

פאייה ספרדית של סרסוטה
המתכון פאייה ספרדית של סרסוטה יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 736 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפלים, אפונה, מולים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טריז לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו פאייה ספרדית, פאייה בסגנון ספרדי, ו פאיית אטריות ספרדית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרק-מוסיפים 3/4 כוסות של מרק עוף, זעפרן ועלה המפרץ ומביאים לחום בינוני. ומבשלים. אתה תביא אותו לרתיחה ממש לפני שאתה מוסיף אותו לאורז.בשר וירקות בסיס - עכשיו במחבת הגדולה שלך, להוסיף את שמן זית ולהביא לחום בינוני. יבש את העוף ולאחר מכן מחבת לצרוב את העוף עד חום זהוב, זה ייקח רק כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
זעפרןזעפרן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
הסר לצלחת לכסות.לאחר מכן מוסיפים את צ ' וריסו, חזיר וחזיר. לבשל עד מבושל דרך כ 5-7 דקות. ואז ממש על גבי בשרים אלה, מוסיפים את השום, בצל, בצל ירוק ומבשלים עוד 3-4 דקות עד הבצל מתחיל להתרכך.עכשיו על גבי תערובת הירקות, להוסיף את שרימפס גדול לטגן רק 2-3 דקות עד השרימפס פשוט להתחיל להפוך ורוד. ואז לבחור את השרימפס ולהגדיר לצד עם העוף.אורז - קודם כל, להביא את מרק העוף עד לרתיחה רק דקה או שתיים לפני שאתה מוסיף אותו לאורז ואל תשכח להסיר את עלה המפרץ עכשיו להוסיף את האורז למחבת ומערבבים כדי מעיל אותו היטב עם ירקות שמן, צ ' וריצו, בשר חזיר וחזיר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מפזרים את הפטרוזיליה, ומוסיפים את מרק העוף, היין, מיץ לימון ואפונה, מלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית לחום בינוני / בינוני גבוה ומבשל, חשף ערבוב מדי פעם על 10-15 דקות. עדיין יהיה קצת נוזל במחבת אם לא, רק להוסיף קצת יותר ציר עוף, אתה לא רוצה לשרוף על הקרקעית.עוף ושרימפס ... החזירו את העוף והשרימפס לאורז וקברו אותם באורז.מאכלי ים --
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את הצדפות, המולים והבקלה לאורז שוב דוחפים אותם מעט באורז כדי לספוג את כל הטעמים. אני אוהב לדחוף אותם כך שכאשר הם פותחים הם פותחים עם הפנים החוצה (זה רק נראה יפה יותר). בדוק את רמת המרק שלך שוב. אתה לא רוצה את זה רך, אבל אתה רוצה קצת לחות.גימור - שתי גרסאות. יש המעדיפים לאפות אותו ב 325, כדי לסיים את בישול פירות הים. אני מעדיף לכסות את שלי על הכיריים רק עד מאכלי הים נעשה. בערך 10-15 דקות. אני אוהב את השיטה העליונה תנור בקלות אבל אתה יכול להשתמש בכל שיטות עובד טוב בשבילך. אני מסיר אותו מהחום ופשוט נותן לו לנוח כמה דקות לפני שאתה מגיש אותו.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מקשטים עם פלחי לימון, אני סוחט כמה מעל וכמה פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6
מגישים עם סלט בצד נחמד, עם טעמים ספרדיים של זיתים, עגבניות, בצל אדום, אולי כמה לבבות ארטישוק ויניגרט לימון ויש לך ארוחת ערב מדהימה. אני יודע שיש הרבה צעדים, אבל זה לגמרי שווה כל דקה. פשוט לקחת את הזמן להכין הכל מראש ואז זה רק עניין של לשים את כל זה ביחד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט

מרכיבים

3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז arborioאורז arborio1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר8871 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף, לפעמים אני משתמש קצת יותר מרק (מלאי אם יש לך תוצרת בית יהיה אפילו טוב יותר)מרק עוף, לפעמים אני משתמש קצת יותר מרק (מלאי אם יש לך תוצרת בית יהיה אפילו טוב יותר)12צדפות, cherrystone אם אפשר בחור פירות הים שלי תמיד לנקות אותם בשבילי (שטוף היטב במחבת של מים)צדפות, cherrystone אם אפשר בחור פירות הים שלי תמיד לנקות אותם בשבילי (שטוף היטב במחבת של מים)227פלפל האבנרוcod, לחתוך לחתיכות גדולות (שימוש יכול להשתמש הליבוט מדי, כל דג לבן המשרד)cod, לחתוך לחתיכות גדולות (שימוש יכול להשתמש הליבוט מדי, כל דג לבן המשרד)3קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה טרייה, קצוצהפטרוזיליה טרייה, קצוצה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון57פלפל האבנרוחזיר, לחתוך בקוביות לא קוביות בסדר מדי (עובי 1/4 אינץ', וכן שוב, אני רק מקבל פרוסה מהמעדנייה)חזיר, לחתוך בקוביות לא קוביות בסדר מדי (עובי 1/4 אינץ', וכן שוב, אני רק מקבל פרוסה מהמעדנייה)1אוראו ממולאים כפוליםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים6קצת קישואים קצוציםטריז לימוןטריז לימון12מולים, בחור פירות הים שלי תמיד לנקות אותם בשבילי (שטוף וניקה היטב)מולים, בחור פירות הים שלי תמיד לנקות אותם בשבילי (שטוף וניקה היטב)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ6קצת קישואים קצוצים1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה6קצת קישואים קצוציםלפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1צלעות חזיר, לחתוך בקוביות לא קוביות בסדר מדי (עובי 1 אינץ', וכן אני רק שואל את הבחור מאחורי דלפק הבשר עבור 1)צלעות חזיר, לחתוך בקוביות לא קוביות בסדר מדי (עובי 1 אינץ', וכן אני רק שואל את הבחור מאחורי דלפק הבשר עבור 1)2smallsפלפלים, לחתוך רצועות (אני אוהב להשתמש 1 פלפל ירוק 1 אדום)פלפלים, לחתוך רצועות (אני אוהב להשתמש 1 פלפל ירוק 1 אדום)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זעפרןזעפרן6קצת קישואים קצוצים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2בצל ירוק, קצוץ (חלקים ירוקים ולבנים)בצל ירוק, קצוץ (חלקים ירוקים ולבנים)454פלפל האבנרושרימפס, קלופים וזנבות על (באופן אישי אני מסיר את שלי, אבל באופן מסורתי הם נשארים על)שרימפס, קלופים וזנבות על (באופן אישי אני מסיר את שלי, אבל באופן מסורתי הם נשארים על)6ירכיים עוף ללא עצמות, לחתוך לחתיכות גדולותירכיים עוף ללא עצמות, לחתוך לחתיכות גדולות2צ'וריסו ספרדית, קישורי נקניק לחתוך בפרוסות 1/4 אינץ' (החברה chorizo, צ'וריסו מקסיקני הוא הגרסה הרכה)צ'וריסו ספרדית, קישורי נקניק לחתוך בפרוסות 1/4 אינץ' (החברה chorizo, צ'וריסו מקסיקני הוא הגרסה הרכה)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טרידנטה טרידנטה Tempranillo. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 חודשים בחבית, 8 חודשים גיל בקבוק. מיוצר מכרמים עתיקים ואסו הכשיר עד גיל 110, מותסס במכלי נירוסטה, ולאחר מכן בגיל 15 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. יינות סגולים עמוקים זה יש הערות של אלון קלוי, גרפיט בלסמי. הטעמים הם פירות בצפיפות עם קרם דה קסיס מתמשך דרך הסיום המתמשך.