קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

פאייה עוף פיקדילו

פאייה עוף פיקדילו
המתכון Picadillo עוף Paellan מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 811 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורז רגיל, אפונה, ירכיים עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו עוף Picadillo, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו עוף Picadillo אנצ'ילדות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 191°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בתבנית אפייה, מערבבים אורז, נקניק, צימוקים, עגבניות, מרק וכורכום. מסדרים רגליים וירכיים עוף על גבי; לחץ לתוך תערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כורכוםכורכום
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מפזרים עוף עם מלח מתובל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
4
מכסים בנייר כסף; אופים 30 דקות. לחשוף; אופים כ -30 דקות יותר או עד הנוזל נספג ומיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך לעצם (180f). מערבבים באפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים חשפו 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות את Tempranillo Fableist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
הפבל Tempranillo
הפבל Tempranillo
מלא באוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. היין בעל פה קטיפתי עם גימור מתמשך חם ומספק.