פאייה עוף פיקדילו
המתכון Picadillo עוף Paellan מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 811 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורז רגיל, אפונה, ירכיים עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו עוף Picadillo, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו עוף Picadillo אנצ'ילדות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
בתבנית אפייה, מערבבים אורז, נקניק, צימוקים, עגבניות, מרק וכורכום. מסדרים רגליים וירכיים עוף על גבי; לחץ לתוך תערובת אורז.
מפזרים עוף עם מלח מתובל ופפריקה.
מכסים בנייר כסף; אופים 30 דקות. לחשוף; אופים כ -30 דקות יותר או עד הנוזל נספג ומיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך לעצם (180f). מערבבים באפונה.