המתכון Picadillo עוף Paellan מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 811 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורז רגיל, אפונה, ירכיים עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו עוף Picadillo, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו עוף Picadillo אנצ'ילדות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 191°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בתבנית אפייה, מערבבים אורז, נקניק, צימוקים, עגבניות, מרק וכורכום. מסדרים רגליים וירכיים עוף על גבי; לחץ לתוך תערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכום
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מפזרים עוף עם מלח מתובל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
4
מכסים בנייר כסף; אופים 30 דקות. לחשוף; אופים כ -30 דקות יותר או עד הנוזל נספג ומיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך לעצם (180f). מערבבים באפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות את Tempranillo Fableist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.