צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? פאייה פורטו ריקו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 792 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, מלח, פטרוזיליה שטוחה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו Clicquot ריקו, טאקו העוף של אמא של ריקו רודריגז, ו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברשת 1 כף השמן על התמנון (הזמנת השאר), מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים לסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מבשלים עד שהתמנון מבושל דרך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תמנון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר תמנון לצלחת השירות כדי לנקז ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
תמנון
3
הסר את הראש והרגליים של התמנון, לפצל לחצי, ולאחר מכן לחתוך וקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
תמנון
4
מוסיפים את הזעפרן למים חמים 1/2 כוס ולתת לו לשבת במשך 10 דקות כדי לאפשר לו " בלום."
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מחממים את שמן הגפן הנותר מעל חום בינוני גבוה במחבת פאייה 16 אינץ'. חום את צ ' וריסו מכל הצדדים ולהסיר מגש השירות. חום את חתיכות העוף ולהסיר לאותו מגש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיף את הבצל למחבת ו לטגן עד שקוף, ולאחר מכן להוסיף את השום ולבשל בעדינות עד מתרכך, ניטור כדי לוודא שזה לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את היין הלבן ומאפשרים לרובו להתאדות. מערבבים את הפפריקה, פטרוזיליה, כוס זעפרן פורח, ומניות עוף, ומביאים לרתיחה עדינה. להחזיר את צ ' וריסו ועוף למחבת, ולהוסיף את התמנון. מערבבים את האורז, מלח ופלפל ולהפחית את החום עד בינוני. קוק חשף ללא ערבוב במשך כ 20 דקות, ולאחר מכן להוסיף את המולים לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ספגטי מיובש בקופסה
תמנון
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
זעפרן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בואו לבשל עד מולים פתוחים, על 7 דקות, ולאחר מכן להסיר אותם מגש השירות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
9
מוסיפים את השרימפס לסיר, מכסים ומבשלים עד שהם הופכים לורודים ואטומים, בערך 5 דקות, ואז מסירים את השרימפס לצלחת שירות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מגישים במחבת ומפזרים כוסברה טרייה. מסדרים את השרימפס והמולים למעלה.