קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

פאייה פורטו ריקו

פאייה פורטו ריקו
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? פאייה פורטו ריקו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 792 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, מלח, פטרוזיליה שטוחה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו Clicquot ריקו, טאקו העוף של אמא של ריקו רודריגז, ו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת 1 כף השמן על התמנון (הזמנת השאר), מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים לסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מבשלים עד שהתמנון מבושל דרך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תמנוןתמנון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר תמנון לצלחת השירות כדי לנקז ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
תמנוןתמנון
3
הסר את הראש והרגליים של התמנון, לפצל לחצי, ולאחר מכן לחתוך וקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
תמנוןתמנון
4
מוסיפים את הזעפרן למים חמים 1/2 כוס ולתת לו לשבת במשך 10 דקות כדי לאפשר לו " בלום."
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מחממים את שמן הגפן הנותר מעל חום בינוני גבוה במחבת פאייה 16 אינץ'. חום את צ ' וריסו מכל הצדדים ולהסיר מגש השירות. חום את חתיכות העוף ולהסיר לאותו מגש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיף את הבצל למחבת ו לטגן עד שקוף, ולאחר מכן להוסיף את השום ולבשל בעדינות עד מתרכך, ניטור כדי לוודא שזה לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את היין הלבן ומאפשרים לרובו להתאדות. מערבבים את הפפריקה, פטרוזיליה, כוס זעפרן פורח, ומניות עוף, ומביאים לרתיחה עדינה. להחזיר את צ ' וריסו ועוף למחבת, ולהוסיף את התמנון. מערבבים את האורז, מלח ופלפל ולהפחית את החום עד בינוני. קוק חשף ללא ערבוב במשך כ 20 דקות, ולאחר מכן להוסיף את המולים לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תמנוןתמנון
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
זעפרןזעפרן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בואו לבשל עד מולים פתוחים, על 7 דקות, ולאחר מכן להסיר אותם מגש השירות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
9
מוסיפים את השרימפס לסיר, מכסים ומבשלים עד שהם הופכים לורודים ואטומים, בערך 5 דקות, ואז מסירים את השרימפס לצלחת שירות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מגישים במחבת ומפזרים כוסברה טרייה. מסדרים את השרימפס והמולים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חלקי עוף ללא עצמות, רצוי עור על, לחתוך לחתיכות 2 אינץחלקי עוף ללא עצמות, רצוי עור על, לחתוך לחתיכות 2 אינץ1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק צ'וריסו, לחתוך באלכסון לחתיכות 1 אינץנקניק צ'וריסו, לחתוך באלכסון לחתיכות 1 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה טחוניםעלי כוסברה טחונים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה שטוחה וטריה טחוןפטרוזיליה שטוחה וטריה טחון5ציפורןשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין, ו טחוןשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין, ו טחון2(חוֹרֶף)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מולים, שפשף ומזוקןמולים, שפשף ומזוקן1קילוגרםoctopus, beaked ו headsac ניקהoctopus, beaked ו headsac ניקה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי1קמצוץ גדולזעפרןזעפרן11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(21-25 גודל) שרימפס, קלופים, deveined, זנבות הוסרו(21-25 גודל) שרימפס, קלופים, deveined, זנבות הוסרו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים1גדולבצל לבן, קצוץבצל לבן, קצוץ7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לבןאורז לבן