פירות ים בגריל Paellan נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, אורז קצר, צ'יפוטלה צ' ילה באדובו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: פאייה פירות ים בגריל, פירות ים בגריל ופאייה צ'וריסו, ו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר).
הוראות
1
הפוך את המרק: בסיר גדול, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
מרק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את קליפות שרימפס ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
שרימפס
3
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים, מערבבים, עד שהבצל מתחיל להשחים, 5 דקות יותר. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 2 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
גזר
בצל
4
מוסיפים את השרי ומרתיחים במשך 1 דקה, ואז מוסיפים את המים וחוזרים לרתיחה. מערבבים את השום, קורנית, עלי דפנה, צ ' יפוטלה וזעפרן ומבשלים על אש נמוכה במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
צ 'ילי צ' יפוטלה
זעפרן
שום
שרי.
טימין
מים
5
מסננים את המרק לסיר, לחיצה קשה על המוצקים; אתה צריך 6 כוסות. מתבלים במלח. מכסים וחמים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
הפוך פאייה: להדליק גריל. אם משתמשים בפחם, לבנות אש גדולה שתימשך לפחות 30 דקות. התחל גחלים יותר במתנע ארובה כדי להאכיל את האש. אם משתמשים בגריל גז, הגדר את המבער המרכזי בחום גבוה ואת המבערים בצד או מלפנים ומאחור על נמוך.
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
מניחים מחבת פאייה 14 עד 16 אינץ 'או מחבת נירוסטה 14 אינץ' צלייה מעל אש בינונית-חמה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
8
מוסיף את שמן הזית וחום עד רוחש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
9
הוסף את הבצל הירוק, בצל ופובלנו. אם משתמשים בפחם, מעבירים את המחבת לצד הקריר של הגריל; אם משתמשים בגז, מקטינים את החום לנמוך. לבשל, ערבוב עם משוט עץ גדול או כף, עד הירקות לרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
בצל ירוק
פלפל Poblano
קריר יותר
בצל
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
10
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות. מערבבים את העגבניות, תירס, שעועית ירוקה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
עגבנייה
תירס
אורז
מלח
11
מוסיפים את המרק החם לאורז; מנערים את המחבת כדי להפיץ את האורז באופן שווה. הזז את המחבת לחלק החם יותר של גריל פחם או להגדיל את החום נמוך למדי על גריל גז. אם משתמשים בפחם, פזרו את עשבי התיבול על הגחלים. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את עשבי תיבול בתיבה מעשן או לפזר על ברים חום. מכסים את הגריל ולתת פאייה לבשל, רועד את המחבת פעם או פעמיים, עד המרק נספג והאורז הוא כמעט רך, על 20 דקות. האורז צריך לבשל בבישול קבוע; להוסיף גחלים חמות לאש אם זה מתחיל לדעוך.
מרכיבים שתצטרך
מרק
עשבי תיבול
סוכר אדום גס
אורז
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
12
פזר את השרימפס על האורז ו לקנן את המולים בפאייה, ציר בצד למטה. מכסים את הגריל; לבשל עד השרימפס הם ורודים ואת המולים פתוחים, על 5 דקות. זרוק כל מולים שאינם פתוחים. באמצעות משוט עץ גדול או כף, להעביר את פאיית פירות הים לצלחות, מגרד את האורז פריך מהחלק התחתון של המחבת, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מולים
שרימפס
אורז
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
13
המלצת יין: Vinho ורדה פורטוגזית היא התאמה מרעננת לצ ' ילי המעושן כאן. חפש קווינטה דה Aveleda Nonvintage או 2000 Grinalda.