המתכון מעורב פירות ים פאייה עם נקניק שעועית ורודה מוכן תוך כ 25 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו אורגנו, עגבניות משומר, עלי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז הלבן בישול מהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. וזה מצוין. מתכונים דומים: פאייה לארבעה; תבשיל פירות ים ספרדי מעורב נפלא, מאכלי ים פשוטים פאייה נקניק, ו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר).
הוראות
1
מבשלים את האורז על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אורז
2
בינתיים, בסיר גדול, לשלב את הסלמון, שרימפס, נקניק, עגבניות, שעועית, פלפל, אורגנו, וזעפרן, להגדיר מעל חום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עגבנייה
אורגנו
זעפרן
נקניק
סלמון
שרימפס
שעועית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
בואו להתבשל עד השרימפס הם ורודים בהירים ומבושלים דרך, כ 5 דקות. מערבבים את האורז מבושל ומבשלים 2 דקות כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושל
שרימפס
4
הסר מהחום, מערבבים פטרוזיליה, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומגישים.
Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו" עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 123 דולר לבקבוק.