פאייה צמחונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Paellan צמחוני. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מרק ירקות, עלי דפנה, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זה הוא ידידותי לתקציב מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: פאייה צמחונית, פאייה צמחונית, ו פאייה צמחונית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שמן חום במחבת פאייה גדולה או מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניק סויה ושום ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים ארטישוק, סקווש, קישואים, גזר, אספרגוס, אפונה, עגבניות, זעפרן, פפריקה ועלי דפנה, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים אורז ומרק ומבשלים 5 דקות, עד שנוזל נספג.
הסר מהחום, הסר עלי דפנה ומערבבים פטרוזיליה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אבדיה רטוורטה פגו נגראלדה Tempranillo. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 123 דולר.
![עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו]()
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
לפני Negralada מגיע מ עלילה של Tempranillo, מגוון ענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות עם חול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי טאני מובהק.לאחר גיל 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלות מלאה שלה מגיע לקדמת הבמה עם שכבות של פירות תות ריחני, ליקריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים, משיי על החיך.