תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל קל Paellan. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 411 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לבבות ארטישוק, צדפות ים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פאייה קלה, פאייה קלה, ו פאייה קלה.
הוראות
1
תנור חום ל 191°. ריסוס שתי צלחות אפיית זכוכית 11x7 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה בינונית, לזרוק שרימפס וצדפות עם 1 כף השמן וקמצוץ נדיב של חוטי הזעפרן; לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
בתנור הולנדי 4 ליטר, חום נשאר 1 כף שמן על חום בינוני. מבשלים שום ובצל בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם פריך במכרז. מערבבים עגבניות, ארטישוקים ונקניקיות. לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים באורז.
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו" עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 123 דולר לבקבוק.