פאיית לובסטר קלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל לובסטר קל Paellan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 837 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בשר לובסטר, פלפל, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 85%. מתכונים דומים: פאיית לובסטר בגריל, פאייה קלה, ו פאייה קלה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים על אש בינונית למשך 5 דקות נוספות. מנמיכים את החום, מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים את האורז, מניית עוף, זעפרן, פתיתי פלפל אדומים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. כסו את הסיר והניחו אותו בתנור. לאחר 15 דקות, מערבבים את האורז בעדינות עם כף עץ, ומחזירים אותו מעל לאפות חשופה במשך 10 עד 15 דקות נוספות, עד שהאורז מבושל לחלוטין.
מעבירים את הפאייה בחזרה לתנור העליון ומוסיפים את הליקר בטעם ליקריץ. מבשלים את הפאייה על אש בינונית במשך 1 דקה, עד הליקר נספג על ידי האורז. כבה את החום והוסף את הלובסטר, קילבסה, ואפונה ומערבבים בעדינות. לכסות את הפאייה, ולאפשר לו קיטור במשך 10 דקות.
מפזרים את הפטרוזיליה, מקשטים בפלחי לימון ומגישים חמים.