קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

פאיית לובסטר קלה

פאיית לובסטר קלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל לובסטר קל Paellan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 837 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בשר לובסטר, פלפל, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 85%. מתכונים דומים: פאיית לובסטר בגריל, פאייה קלה, ו פאייה קלה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים על אש בינונית למשך 5 דקות נוספות. מנמיכים את החום, מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים את האורז, מניית עוף, זעפרן, פתיתי פלפל אדומים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. כסו את הסיר והניחו אותו בתנור. לאחר 15 דקות, מערבבים את האורז בעדינות עם כף עץ, ומחזירים אותו מעל לאפות חשופה במשך 10 עד 15 דקות נוספות, עד שהאורז מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זעפרןזעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מעבירים את הפאייה בחזרה לתנור העליון ומוסיפים את הליקר בטעם ליקריץ. מבשלים את הפאייה על אש בינונית במשך 1 דקה, עד הליקר נספג על ידי האורז. כבה את החום והוסף את הלובסטר, קילבסה, ואפונה ומערבבים בעדינות. לכסות את הפאייה, ולאפשר לו קיטור במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
סוכריות חכמיםסוכריות חכמים
(מקרטון)(מקרטון)
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
7
מפזרים את הפטרוזיליה, מקשטים בפלחי לימון ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

שאבלי ושרדונה הם הבחירה הראשונה שלי ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. אתה יכול לנסות Domaine Louis Michel et Fils Chablis (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (חצי בקבוק)
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (חצי בקבוק)
שאבלי זה מגלה הערות פרי לבן כגון אפרסק, ויש לו מבנה מינרלי מתמשך. בפה, תחושה סלעית שהוא כל כך אופייני של שאבלי עושה את זה יין עגול וטהור.מגישים בין 53-57°F. יין זה צריך להיות משודר או מוצדק לפני הטעימה.