פאלק פאניר מושלם לחלוטין
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. עם כפית נסו פאלק פאניר מושלם לחלוטין, Palak Paneer / סגנון מסעדה Punjabi Palak Paneer, ו ארוחת ערב: Palak Aalu, בן דודו של Palak Paneer (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול 3 כפות שמן זית שום לטגן, 1/2 כף זנגביל, צ ' ילי אדום (מרכיב אופציונלי) ובצל עד חום.
מערבבים את הכמון, כוסברה, כורכום ושמנת חמוצה (להוסיף פחות או יותר כדי להשיג את creaminess הרצוי).
מוסיפים את התרד, חופנים בכל פעם עד שהוא מבושל למטה, על 15 דקות בסך הכל.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט.
יוצקים תערובת תרד לתוך בלנדר או מעבד מזון ומוסיפים את העגבניות, 1/2 כף הנותרים של זנגביל וכוסברה (מוסיפים פחות או יותר לפי הטעם). תערובת במשך 15 עד 30 שניות, או עד התרד קצוץ דק.
יוצקים בחזרה לסיר ולשמור חם על חום נמוך.
במחבת בינונית חום 3 כפות של שמן זית על אש בינונית, ומטגנים גבינה עד השחמה; לנקז ולהוסיף תרד. מבשלים 10 דקות על אש נמוכה. מתבלים במלח לפי הטעם.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.