מתכון פאן מוקפץ חמאה עוף ותפוחי אדמה יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 50 דקות. מנה אחת מכילה 1934 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 130 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, שמן canolan, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 95%. נסו פאן מוקפץ חמאה עוף ותפוחי אדמה, גיליון פאן לימון טימין עוף עם תפוחי אדמה שעועית ירוקה, ו תפוחי אדמה זהב יוקון מוקפצים בחמאה מבהירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
2
מתבלים את ירכי העוף במלח ופלפל, לפי הטעם. במחבת חסינת תנור בינונית מעל חום גבוה, מוסיפים את השמן והחמאה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שום וקורנית ומבשלים עד שהחמאה מעט משחימה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את העוף, צד העור, למטה ולתת לו לשבת במחבת כך העור הופך פריך וזהוב. בעוד העור הוא מטגן, כפית חמאה/שמן חם על הירכיים. לאחר העור הוא פריך, על 5 דקות, ומשחרר מן המחבת בקלות, להפוך את העוף מעל. המשך לבשל עוד 5 דקות כדי לצרוב את הבשר. מכניסים לתנור וצולים במשך כ 10 עד 15 דקות. תלוי כמה גדול הירכיים, לבדוק את doneness.
מרכיבים שתצטרך
1
יש אמבט קרח מוכן לפני תחילת. להביא סיר בינוני של מים מומלחים להרתיח מעל חום בינוני. Blanch כל אחד הזנים של תפוחי אדמה וגזר; החל עם אצבעות, יוקון זהב, גזר פרואנים סגול האחרון. מבשלים כל אצווה עד מכרז, אבל עדיין עם ביס קטן. לאחר blanching כל קבוצה של ירקות, להשתמש מסננת להסיר את כל הירקות מחוץ למים ולטבול אותם באמבט מי קרח. ברגע שהם קרים למגע, לנקז ולהניח בצד. ממש לפני ההגשה, לקבל מחבת מטגן בינונית מחוממת מעל חום גבוה, להוסיף קצת שמן וקצת חמאה. לאחר החמאה נמסה וחמה, מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר וטוגנים עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1
בסיר בינוני מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן ו 1 כף חמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצלים, השום והצלצלי שאלוט. מבשלים לאט כדי לרכך ולהביא את הטעמים. אל תשרוף את השום. הפחת את החום לנמוך אם התערובת מתחילה לחום. מערבבים בסוביניון בלאן ומאפשרים לו להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את ציר העוף וממשיכים לבשל ברתיחה כדי להפחית שוב בחצי. לטעום את jus ואם זה נראה קצת יותר מדי טארט וחד, להוסיף יותר חמאה כדי להחליק אותו. (אם אתה רוצה להפוך את jus לרוטב עבה יותר, אתה יכול להוסיף קצת שמנת כבדה.) להתאים את התיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם. כאשר jus מוכן, להוסיף את 1/4 כוס פטרוזיליה ו 1/2 כוס עירית ממש לפני ההגשה כדי לשמור על צבע ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1
שים כפית גדולה של תפוחי אדמה מחוממים, מתובלים וגזר במרכז כל צלחת הגשה, לתת כמה מהם לשפוך את הקצוות. סדר 1 ירך עוף על גבי הירקות, צד העור למעלה. מצקת את jus סביב כל צלחת ומקשטת את החלק העליון של העוף עם קומץ קטן של פטרוזיליה וערית טחון.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher) עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.