קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות66
מגזין

פאן סטייק רצועת צרוב עם רוטב פלפל ירוק ותפוחי אדמה אפויים מלח

פאן סטייק רצועת צרוב עם רוטב פלפל ירוק ותפוחי אדמה אפויים מלח
פאן סטייק רצועת צרוב עם רוטב פלפל ירוק ותפוחי אדמה אפויים מלח נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1389 קלוריות, 113 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום ולנטין. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ברנדי, חרדל דיז'ון, סטייקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, סטייק בגריל ניו יורק רצועת עם רוטב חמש פלפל, ו פאן סטייק רצועת צרוב עם רוטב שמנת חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
חום 2 מחבת ברזל יצוק גדול מספיק כדי להחזיק 2 של 4 חתיכות בשר עד שהם מתחילים לעשן בעליל. מתבלים את הסטייקים משני הצדדים במלח ופלפל. כבה את החום מתחת למחבת והשתמש בזוג מלקחיים כדי למקם את הסטייקים במחבת 1 על 1 בשכבה אחת. הפעל את החום מתחת למחבת וחום בצד הראשון, 3 עד 5 דקות. נסה להתנגד לפיתוי להפוך אותם או להזיז אותם כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מלקחייםמלקחיים
2
הפעל את הסטייקים בצד השני וחום, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
3
סדר את הסטייקים על מדף כדי "לנוח" בזמן שאתה עושה את הרוטב שלך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
4
הסר את השומן העודף מ 1 של המחבתות ששימש לבשל את הסטייקים ולהזמין את המחבת השנייה לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים 1 כף חמאה ואת שאלוט ומבשלים עד שהם שקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
6
מוסיפים את הפלפל הירוק והברנדי ומבשלים עד שהנוזל מפחית כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
ברנדיברנדי
7
מערבבים את החרדל, מיץ לימון, גרידת לימון ורוטב ווסטרשייר. לסובב את המחבת כך שכל הטעמים מתחילים להתמזג יחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
חרדלחרדל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את מלאי העגל ומפחיתים לעקביות רצויה, ואז מערבבים בטרגון.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
טרגוןטרגון
9
חום 2 מחבת ברזל יצוק גדול מספיק כדי להחזיק 2 של 4 חתיכות בשר עד שהם מתחילים לעשן בעליל. מתבלים את הסטייקים משני הצדדים במלח ופלפל. כבה את החום מתחת למחבת והשתמש בזוג מלקחיים כדי למקם את הסטייקים במחבת 1 על 1 בשכבה אחת. הפעל את החום מתחת למחבת וחום בצד הראשון, 3 עד 5 דקות. נסה להתנגד לפיתוי להפוך אותם או להזיז אותם כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מלקחייםמלקחיים
10
הפעל את הסטייקים בצד השני וחום, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
11
סדר את הסטייקים על מדף כדי "לנוח" בזמן שאתה עושה את הרוטב שלך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
12
הסר את השומן העודף מ 1 של המחבתות ששימש לבשל את הסטייקים ולהזמין את המחבת השנייה לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים 1 כף חמאה ואת שאלוט ומבשלים עד שהם שקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
14
מוסיפים את הפלפל הירוק והברנדי ומבשלים עד שהנוזל מפחית כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
ברנדיברנדי
15
מערבבים את החרדל, מיץ לימון, גרידת לימון ורוטב ווסטרשייר. לסובב את המחבת כך שכל הטעמים מתחילים להתמזג יחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
חרדלחרדל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
מוסיפים את מלאי העגל ומפחיתים לעקביות רצויה, ואז מערבבים בטרגון.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
טרגוןטרגון
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מוסיפים את תפוחי האדמה לתבשיל עם מכסה מצויד כי הוא רק גדול מספיק כדי להחזיק את תפוחי האדמה. לזרוק אותם עם קצת מלח ים ועלי המפרץ. לכסות את התבשיל ולשים במרכז התנור לאפות במשך 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלח יםמלח ים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
כאשר תפוחי האדמה רכים כאשר פירסינג עם קצה הסכין, להסיר את התבשיל מהתנור ולהשליך את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
תנורתנור
4
מחממים את המחבת השמורה שהסטייקים בושלו בחום בינוני ומוסיפים את תפוחי האדמה לתוך טפטוף סטייק. מבשלים עד שהם חומים והופכים מעט פריך. מעט. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סטייק.סטייק.
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
סדר את תפוחי האדמה על החלק התחתון של 4 צלחות ארוחת ערב העליון עם סטייק.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סטייק.סטייק.
6
טפטוף עם הרוטב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
7
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מוסיפים את תפוחי האדמה לתבשיל עם מכסה מצויד כי הוא רק גדול מספיק כדי להחזיק את תפוחי האדמה. לזרוק אותם עם קצת מלח ים ועלי המפרץ. לכסות את התבשיל ולשים במרכז התנור לאפות במשך 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלח יםמלח ים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
כאשר תפוחי האדמה רכים כאשר פירסינג עם קצה הסכין, להסיר את התבשיל מהתנור ולהשליך את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
תנורתנור
10
מחממים את המחבת השמורה שהסטייקים בושלו בחום בינוני ומוסיפים את תפוחי האדמה לתוך טפטוף סטייק. מבשלים עד שהם חומים והופכים מעט פריך. מעט. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סטייק.סטייק.
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
סדר את תפוחי האדמה על החלק התחתון של 4 צלחות ארוחת ערב העליון עם סטייק.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סטייק.סטייק.
12
טפטוף עם הרוטב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.