קושירגיל
מוכן ב19 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פאן עוף Bagna

פאן עוף Bagna
עוף פאן Bagna עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם בצל, מיץ לימון, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. מתכונים דומים: גיליון פאן רוזמרין עוף, גיליון פאן נאצ'וס עוף, ו גיליון פאן עוף Fajitas.

הוראות

1
שלב הראשון 11 מרכיבים בקערה בינונית; לזרוק היטב. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תחתוך את באגט לחצי אופקית. חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של כיכר, משאיר גבול 1/2 אינץ'. שמור לחם קרוע לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
. סדר חסה ועגבניה על חצי כיכר התחתונה. תערובת עוף בכפית באופן שווה על חסה ועגבניה. החלף את החצי העליון של כיכר; לחתוך לרוחב ל 4 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות