פיצה מחבת חסינת תקלות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . אם יש לך קמח לחם, מים, גבינת פקורינו רומנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. נסו פטריות חסינות תקלות, רוטב חסין תקלות, ו הולנדז חסין תקלות (מתכונים דומים).
מפזרים את החלק העליון של הבצק בקלילות בקמח, ולאחר מכן מעבירים אותו למשטח עבודה משוריין היטב. מחלקים את הבצק לשני חלקים ויוצרים כל אחד לכדור על ידי החזקתו בידיים משוריינות היטב ומכניסים את הבצק מתחת לעצמו, מסובבים אותו עד שהוא יוצר כדור הדוק.
יוצקים 1 עד 2 כפות שמן בתחתית של שני מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבתות עוגה עגולות. (ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים 1 כדור בצק בכל מחבת ולהפוך מעיל באופן שווה עם שמן. באמצעות כף יד שטוחה, לחץ על הבצק סביב המחבת, משטח אותו מעט ומפיץ שמן סביב כל הקרקעית והקצוות של המחבת. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ונותנים לבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך שעתיים. לאחר השעה הראשונה, להתאים מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש תנור ל 288°.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
לאחר שעתיים, הבצק צריך להיות בעיקר מילוי המחבת עד הקצוות. השתמש בקצות אצבעותיך כדי ללחוץ עליו סביב עד שהוא ממלא בכל פינה, פקיעת כל בועות גדולות המופיעות. הרם קצה אחד של הבצק כדי לאפשר לכל בועות אוויר מתחת לברוח ולחזור, נע סביב הבצק עד שלא נותרו בועות אוויר מתחת והבצק פרוש באופן שווה סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מעל כל סיבוב של בצק עם רוטב 3/4 כוס, להפיץ את הרוטב עם החלק האחורי של כף לכל פינה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עצם הודו וצוואר הודו
10
מורחים באופן שווה עם גבינת מוצרלה, לתת את הגבינה ללכת כל הדרך עד הקצוות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
הוסף תוספות אחרות לפי הצורך.
12
טפטוף עם שמן זית לפזר כמה עלים בזיליקום מעל (אם תרצה)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
13
העברת מחבת לתנור, bak עד העליון הוא חום זהוב, תוסס ותחתון הוא חום זהוב פריך כאשר אתה מרים אותו עם מרית דקה, 12 עד 15 דקות. מיד מפזרים גבינת פרמזן מגוררת או גבינת פקורינו רומנו. באמצעות מרית דקה, לשחרר פיצה ולהציץ מתחת. אם התחתית אינה חדה כמו הרצוי, מניחים מחבת על מבער ומבשלים על חום בינוני, מזיזים את המחבת סביב לבשל באופן שווה עד שהוא פריך, 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman