פאן פיצה חסינת תקלות
פיצה מחבת חסינת תקלות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . אם יש לך קמח לחם, מים, גבינת פקורינו רומנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. נסו פטריות חסינות תקלות, רוטב חסין תקלות, ו הולנדז חסין תקלות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח, שמרים, מים ושמן בקערה גדולה.
מערבבים עם ידיים או כף עץ עד שלא נשאר קמח יבש. הקערה צריכה להיות לפחות 4 עד 6 פעמים נפח של הבצק כדי להסביר עולה.
מכסים את הקערה בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, לוודא כי הקצוות אטומים היטב, ואז לתת לנוח על השיש לפחות 8 שעות ועד 2
הבצק צריך לעלות באופן דרמטי ולמלא קערה.
מפזרים את החלק העליון של הבצק בקלילות בקמח, ולאחר מכן מעבירים אותו למשטח עבודה משוריין היטב. מחלקים את הבצק לשני חלקים ויוצרים כל אחד לכדור על ידי החזקתו בידיים משוריינות היטב ומכניסים את הבצק מתחת לעצמו, מסובבים אותו עד שהוא יוצר כדור הדוק.
יוצקים 1 עד 2 כפות שמן בתחתית של שני מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבתות עוגה עגולות. (ראה הערה לעיל).
מניחים 1 כדור בצק בכל מחבת ולהפוך מעיל באופן שווה עם שמן. באמצעות כף יד שטוחה, לחץ על הבצק סביב המחבת, משטח אותו מעט ומפיץ שמן סביב כל הקרקעית והקצוות של המחבת. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ונותנים לבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך שעתיים. לאחר השעה הראשונה, להתאים מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש תנור ל 288°.
לאחר שעתיים, הבצק צריך להיות בעיקר מילוי המחבת עד הקצוות. השתמש בקצות אצבעותיך כדי ללחוץ עליו סביב עד שהוא ממלא בכל פינה, פקיעת כל בועות גדולות המופיעות. הרם קצה אחד של הבצק כדי לאפשר לכל בועות אוויר מתחת לברוח ולחזור, נע סביב הבצק עד שלא נותרו בועות אוויר מתחת והבצק פרוש באופן שווה סביב המחבת.
מעל כל סיבוב של בצק עם רוטב 3/4 כוס, להפיץ את הרוטב עם החלק האחורי של כף לכל פינה.
מורחים באופן שווה עם גבינת מוצרלה, לתת את הגבינה ללכת כל הדרך עד הקצוות. מתבלים במלח.
הוסף תוספות אחרות לפי הצורך.
טפטוף עם שמן זית לפזר כמה עלים בזיליקום מעל (אם תרצה)
העברת מחבת לתנור, bak עד העליון הוא חום זהוב, תוסס ותחתון הוא חום זהוב פריך כאשר אתה מרים אותו עם מרית דקה, 12 עד 15 דקות. מיד מפזרים גבינת פרמזן מגוררת או גבינת פקורינו רומנו. באמצעות מרית דקה, לשחרר פיצה ולהציץ מתחת. אם התחתית אינה חדה כמו הרצוי, מניחים מחבת על מבער ומבשלים על חום בינוני, מזיזים את המחבת סביב לבשל באופן שווה עד שהוא פריך, 1 עד 3 דקות.
הסר את הפיצות ולהעביר ללוח חיתוך.
חותכים כל אחד לשש פרוסות ומגישים מיד.