פאן פריד הליבוט
פאן הליבוט מטוגן דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 302 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם ביצים, פילה הליבוט, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו הליבוט מטוגן במחבת עם Rémoulade, כריך הליבוט מטוגן, ו הליבוט סודי ומטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, הרבס דה פרובנס, תיבול פירות ים, מלח ופלפל שחור בקערה קטנה נפרדת.
חותכים הליבוט ל 4 חתיכות שוות.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
טובלים כל חתיכה של הליבוט בביצה שטופה.
לדלות את כל הצדדים של כל חתיכה בתערובת קמח כדי פרווה שווה; ברז את עודף קמח.
מניחים חתיכות מצופה מיד בשמן זית חם.
מבשלים את ההליבוט עד השחמה קלה, על 5 דקות; להסתובב ולבשל עד דגים הוא אטום פתיתים בקלות עם מזלג, עוד 2 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה