לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו חזה ברווז צלוי במחבת. מנה אחת מכילה 1015 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.68 דולר למנה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. גשו לסופר וקנו שדיים ברווז מוסקובי, תפוחי אדמה זהב יוקון, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו רימון קלויים חזה ברווז, חזה ברווז צלוי ללא עור, ו חזה ברווז צלוי עם דובדבנים חמוצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחבת תנור עם תחתית כבדה מחבת ברזל יצוק בגודל 6 אינץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
עם סכין חדה להבקיע את השומן של שדיים ברווז בתבנית חוצה. מתבלים את הברווז במלח ופלפל. מחממים מחבת אטומה לתנור עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווז
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מניחים את שדי הברווז, הצד השמן כלפי מטה, במחבת כדי להסיר את השומן, בערך 6 דקות. שמורת שניתנו שומן ברווז. להפוך את השדיים ברווז מעל לצרוב במשך 1 דקה. הופכים שוב את הצד השמן כלפי מטה ומכניסים את המחבת לתנור לצלייה למשך 7 עד 9 דקות, עד שהשדיים נדירים בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
שומן ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תנו לשדי הברווז לנוח 5 דקות ואז פורסים דק.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
6
מגררים את תפוחי האדמה וסוחטים עודפי נוזלים בעזרת הידיים. זורקים את תפוחי האדמה עם החמאה המומסת, הרוזמרין, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מחממים 1 כף שומן ברווז במחבת ברזל יצוק בגודל 6 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה. לחץ חלק מתערובת תפוחי האדמה לתבנית החמה להכנת עוגה בעובי 1/4 אינץ'. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהרוסטי מזהיב, כ -5 דקות. הופכים את הרוסטי לתבנית ומוסיפים עוד שומן ברווז. ממשיכים לבשל עד להזהבה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווז
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים את הרוסטי המוגמר על תבנית לא מרופדת וממשיכים לבשל את שאר תערובת תפוחי האדמה. מחממים מחדש את רוסטי בתנור של 400 מעלות למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
שלב בסיר בינוני את הסוכר החום, חומץ הפטל, חומץ היין האדום וחומץ היין הלבן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
דיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מניחים על אש בינונית-נמוכה ומערבבים להמסת הסוכר החום. מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
11
מוסיפים את האוכמניות, הבצל, גרגירי הפלפל הירוק, מיץ הלימון והג ' ינג ' ר. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 45 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'