קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פאנה פראטאו

פאנה פראטאו
פאנה פראטאו נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פקורינו רומנו, עגבניות, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו לחם איטלקי פאנה ביאנקו, לחם פסחא איטלקי (פאני די פסקווה), ו לחם פסחא איטלקי - Pane di pasqua (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את העגבניות הטריות לחתיכות, ואז מניחים עגבניות טריות או משומר בסיר בגודל בינוני עם שמן זית, שום, מלח ופלפל לפי הטעם ועלי בזיליקום; מבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
להעביר תוכן של מחבת דרך טחנת מזון, באמצעות הדיסק עם החורים הקטנים ביותר, לתוך כלי חרס או קערת זכוכית. להחזיר את הרוטב החרוך לסיר ולהפחית במשך 5 דקות. טעם של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הגדר את לחם הקארטה דה מוסיקה, גיליון 1 בכל פעם, על מגש גדול, לשפוך 1 כוס המרק על זה ולתת לספוג במשך 5 דקות. בזהירות להעביר כל גיליון לחם על צלחת בודדת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
4
יוצקים 1/4 של רוטב עגבניות עדיין חם מאוד על כל סדין ולהפיץ אותו עם מצקת. מקפלים את חתיכות התלויות מעל של הלחם פנימה כדי לשחזר את הצורה של המנה עצמה. בצע הליך זה עם כל 4 גיליונות לחם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
5
מניחים סיר בגודל בינוני עם 3 כוסות מים קרים מעל חום בינוני. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים מלח לפי הטעם ואת חומץ היין. לשבור 1 ביצה במים ובזהירות, באמצעות כפית קטנה, לקפל את הלבן על חלמון הביצה; מבשלים במשך 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את uovo בקמיציה (ביצה עלומה) על הלחם ורוטב עגבניות של אחת המנות. חזור על אותו הליך עם 3 הביצים האחרות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חומץ ייןחומץ יין
ביצה עלומהביצה עלומה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מפזרים שפע גבינה מגוררת על 4 מנות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1
* הפאנטה קרסאו (carta da musica) הסרדינית הרב-תכליתית משמשת לעתים קרובות כבסיס למאכלים אחרים. בחלונית frattau, הסדינים הפריכים בדרך כלל מתרככים באמצעות מרק, והופכים לאטריות לזניה של מיני, תמיכה בשכבות של רוטב עגבניות וגבינת פקורינו.* בזכות אוכלוסיית הכבשים החזקה של סרדיניה, פקורינו-גבינה חדה עשויה מחלב כבשים-הייתה מרכיב עיקרי באי במשך מאות שנים, לעתים קרובות בצורה של פיורה סארדו ("פרח סרדיניה"). בשנת 1996, פקורינו סארדו — צאצא מודרני של פיורה סארדו — קיבל סיווג DOP אירופאי ("מוצר מוגן-מקור"), המבטיח את איכותו ומקורו. (לגבינה יש אפילו אתר אינטרנט רשמי משלה, www.pecorinosardo.it, כפי שעושה פיורה סארדו, www.fioresardo.it.) פקורינו סארדו מגיע בשני סוגים עיקריים: טרי והבשיל. הגרסה הטרייה כוללת קליפה לבנה חלקה, מרקם פנימי רך וטעם עדין. פקורינו סארדו הבשיל (או "בוגר"), המשמש במתכון זה, בעל קליפה עבה וכהה יותר, פנים מוצק וגרגרי, וטעם חד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
כמה ענפי נענע טרייה, עלים נקטפיםכמה ענפי נענע טרייה, עלים נקטפים
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
לחם שטוחלחם שטוח
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
Reprinted with permission from Foods of Sicily & Sardinia by Giuliano Bugialli©1996rizzoli New York