פאנה קוטה עם גבינה כחולה ורמונט ופירות אבן קלויים
פאנה קוטה עם גבינה כחולה ורמונט ופירות אבן קלויים עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 168 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו יין פורט צהוב, דובדבנים, שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת פאנה קוטה עם פירות עלומים, חמאה פנה קוטה עם פירות טרופיים, ו פסיפלורה וקוקוס פנה קוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים צוף אגס דרך מסננת בסדר מעל קערה קטנה, להשליך מוצקים.
מפזרים ג ' לטין על צוף אגס מתוח, ולתת לעמוד 1 דקה.
מניחים חלב בסיר בינוני; מערבבים בתערובת ג ' לטין. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מתמוסס ג ' לטין, ערבוב כל הזמן.
יוצקים באופן שווה לתוך 8 (4-אונקיה) ramekins או כוסות מאפין מצופה ספריי בישול. צ ' יל 2 שעות או עד סט.
שלב דובדבנים ואת 4 המרכיבים הבאים (דובדבנים דרך אפרסקים) בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול, משליך למעיל.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מכרז, ערבוב פעם אחת. מגניב.
שחרר קצוות של כותנה panna עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל ramekin; הפוך על צלחות. כף על 1/2 כוס פירות קלויים סביב כל קוטה פאנה.
מפזרים כל מנה עם 2 כפות גבינה.