פאניר מחני
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? פאניר Makhani יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לך כמון טחון, בצל, paneer, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: paneer makhani, איך לעשות paneer makhani / paneer s, Paneer Makhani (Paneer Butter Masala) (סגנון מסעדה), ו Paneer Makhani.
הוראות
חום 1 כף שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל אדום בשמן החם עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים חמאה, לימון, זנגביל, garam masala, אבקת צ ' ילי, כמון; מערבבים למעיל, על 1 דקה.
מערבבים חצי וחצי, יוגורט, רסק עגבניות לתערובת בצל ומבשלים עד מעורב היטב וחלק, על 5 דקות.
חום 1 כף שמן זית במחבת נפרדת על אש נמוכה. מחבת טיגון בשמן החם עד מעט חום, על 5 דקות לכל צד.
מערבבים פאניר מבושל חומוס לתוך רוטב שמנת מתובל. מבשלים עד מחומם דרך, כ -10 דקות.