קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

פאנצנלה פירות קיץ

פאנצנלה פירות קיץ
מתכון פירות הקיץ Panzanella יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו קינמון, סוכר, פירות קיץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פאנזנלה קיץ, סוף הקיץ פנזנלה, ו סלט פאנזנלה קיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב פירות 1 כף סוכר בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה קטנה, לטאטא יחד קינמון וסוכר. בקערה גדולה, לשלב קוביות של קרואסון וחמאה ולזרוק עד הלחם סופג חמאה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להוסיף על 3/4 של תערובת סוכר קינמון לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
5
מורחים קוביות על תבנית אפייה, מפזרים סוכר קינמון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים עד קלוי וזהב, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
8
בקערה גדולה, לשלב פירות ומיצים שלהם עם קרואסונים קלויים מנטה בעדינות לזרוק לשלב. מחלקים בין צלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.