פאנקד את תפוחי אדמה מרוסקים
תפוחי אדמה מרוסקים Funked החוצה עשויים להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 357 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך מלח, חמאה, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מרוסקים אדומים, ניפץ תפוחי אדמה חדשים, ו תפוחי אדמה מרוסקים.
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול של מים מלוחים על חום בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים את תפוחי האדמה עד למכרז, על 10 עד 12 דקות,
בקערה גדולה, לזרוק יחד את תפוחי האדמה, שאלוט, שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים אותם למחבת רבע ואופים בתנור במשך 15 עד 20 דקות.
הסר את תפוחי האדמה מהתנור, לאפשר להתקרר ולאחר מכן לרסק.
מחממים את השמנת, החמאה והשום בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את תפוחי האדמה המרוסקים ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להעביר את תערובת תפוחי אדמה לקערה הגשה ומקשטים עם עירית.