פאנקי פאי דלעת טרי
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 41%. מתכונים דומים: פאי דלעת טרי, פאי דלעת טרי, ו פאי דלעת טרי.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). לחץ על קרום העוגה לתבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
מקציפים דלעת, חלב מרוכז ממותק וביצים יחד בקערה עד לקבלת תערובת חלקה, כ-30 שניות.
מוסיפים סוכר חום בהיר, אגוז מוסקט, קינמון וג ' ינג ' ר; להקציף עד לאיחוד אחיד.
יוצקים תערובת לתוך קרום עוגה מוכן.
מפזרים אגוזי פקאן מעל המילוי.
מניחים פשטידה על תבנית עם נייר אפייה ומכסים פשטידה ביריעת נייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות. הפחיתו את הטמפרטורה ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) והסירו נייר אלומיניום.
מרדדים נייר אלומיניום לצורת צינור שטוחה ומכסים קרום בנייר אלומיניום.
מוציאים נייר אלומיניום ואופים עד שהפשטידה מתייצבת באמצע והקרום משחים קלות, כ -5 דקות נוספות.
יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח
פאי דלעת עובד ממש טוב עם וין סנטו, מוסקטו ויין קרח. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבלינים ואגוזים לאפייה, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. מוסקטו נוצץ טוב יעבוד גם, ואם מתחשק לכם לבזבז, יין קרח. יין בילטמור פאס דה דוקס מוסקטו עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![בילטמור פס דה דה מוסקטו יין]()
בילטמור פס דה דה מוסקטו יין
חצי מתוק ומתפוצץ בבועות זעירות, יין ארומטי זה כולל את תמצית פריחת התפוז וטעמים של תות בר ולימון.