קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

פאפא אל פומודורו

פאפא אל פומודורו
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכונים שלך, פאפן אל פומודורו עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. לבמנה עיקרית זו יש 583 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת עגבניות משומרות, שום, בצל ושמן זית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 88%, וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ארוחת הבוקר של פאפא ד, פאפא המינגווי דאקירי, ו עוגיות הסוכר של אבא.

הוראות

1
מחממים סיר מרק בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים 3 כפות שמן זית כתית מעולה, שום ו -3 / 4 מהבצל. מבשלים 7 עד 8 דקות, ואז מוסיפים עגבניות ועגבניות מרוסקות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים ציר ומעלים את האש כדי שהמרק יבעבע. מנמיכים את האש לרתיחה ומוסיפים לחם ושעועית. מערבבים מרק כשהוא מתבשל עד שהוא מסמיך לעקביות דמוית תבשיל. מכבים את האש, מכוונים את התבלינים ומצקים לקערות רדודות. מעליו גבינה מגוררת, טפטוף נוסף של שמן זית כתית מעולה וכף בצל גולמי קצוץ דק שמור. בזיליקום קרוע הוא קישוט אופציונלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
צבע: אדום ארגמני עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי הצללות קלות ומתובלות.טעם: ההשפעה בפה היא חותכת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבהם אלה רכים ומעוגלים היטב בולטים. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.מסקנות: מי שטוען שקיאנטי קלאסיקו הוא יין דוקרני ומחוספס ישנה את דעתו לאחר שטעם את שנת 1999, שמוכן לשתייה כעת אך ישתפר עוד חמש שנים לפחות.אלכוהול: 13.5% לפי נפח