אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכונים שלך, פאפן אל פומודורו עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. לבמנה עיקרית זו יש 583 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת עגבניות משומרות, שום, בצל ושמן זית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 88%, וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ארוחת הבוקר של פאפא ד, פאפא המינגווי דאקירי, ו עוגיות הסוכר של אבא.
מוסיפים 3 כפות שמן זית כתית מעולה, שום ו -3 / 4 מהבצל. מבשלים 7 עד 8 דקות, ואז מוסיפים עגבניות ועגבניות מרוסקות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים ציר ומעלים את האש כדי שהמרק יבעבע. מנמיכים את האש לרתיחה ומוסיפים לחם ושעועית. מערבבים מרק כשהוא מתבשל עד שהוא מסמיך לעקביות דמוית תבשיל. מכבים את האש, מכוונים את התבלינים ומצקים לקערות רדודות. מעליו גבינה מגוררת, טפטוף נוסף של שמן זית כתית מעולה וכף בצל גולמי קצוץ דק שמור. בזיליקום קרוע הוא קישוט אופציונלי.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
למרקם חלק וניתן למריחה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
צבע: אדום ארגמני עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי הצללות קלות ומתובלות.טעם: ההשפעה בפה היא חותכת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבהם אלה רכים ומעוגלים היטב בולטים. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.מסקנות: מי שטוען שקיאנטי קלאסיקו הוא יין דוקרני ומחוספס ישנה את דעתו לאחר שטעם את שנת 1999, שמוכן לשתייה כעת אך ישתפר עוד חמש שנים לפחות.אלכוהול: 13.5% לפי נפח