קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות86
מגזין

פאפא רלנה קון סלסה ראנצ'רה (תפוח אדמה ממולא ברוטב קריאולי חריף)

פאפא רלנה קון סלסה ראנצ'רה (תפוח אדמה ממולא ברוטב קריאולי חריף)
המתכון פאפא רלנה קון סלסה ראנצ'רה (תפוח אדמה ממולא ברוטב קריאולי חריף) יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. זה מנות ראשונות יש 1701 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 98 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פסילה צ'ילה, פלפל, צ' אק בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה נהדר. נסו סלסה ראנצ'רה (רוטב בסגנון חווה), בשר בקר ממולא (קרנה או פוסטה רלנה), ו קרנה דה סרדו רלנה (חזיר ממולא בירקות) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לתפוחי האדמה: התחל בהכנסת תפוחי האדמה לסיר גדול. מכסים ב -8 כוסות מים קרים ומוסיפים את המלח; המים צריכים לטעום מעט מלוחים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהם מרגישים רכים כשהם ננעצים בעזרת מזלג או סכין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים ואז מועכים, מוסיפים את החלב והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
4
מעבירים לקערה ומניחים להתקרר לפחות שעה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
למילוי: בינתיים מוסיפים את שמן הזית למחבת עמוקה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל, השום, הכמון, האורגנו, הפפריקה, המלח, הפלפל ועלה הדפנה. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את רסק הבקר והעגבניות, מכסים ומורידים את האש לבינונית. מבשלים כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מסירים את המכסה ומערבבים; העקביות צריכה להיראות כמו צ ' ילי סמיך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
9
מעבירים לתבנית ומורחים את התערובת כך שהיא תתקרר במהירות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להרכבה: התחל על ידי חלוקת תערובת תפוחי האדמה המקוררת, בערך 8 אונקיות או מספיק כדי להיראות כמו תפוז כשהוא מגולגל לכדור. לאחר מכן, קחו כדור ושטחו עם כפות הידיים ובמקביל שמרו על צורת כוס ביד אחת. ואז, עם סקופר גלידה, ממלאים את תפוח האדמה במילוי הבשר. סגור ואטום אותו בשתי ידיים. חזור על הפעולה עם כל כדורי תפוחי האדמה. הקימו 3 מחבתות רדודות, אחת עם שטיפת הביצים והשנייה עם הפנקו. קח כדור תפוחי אדמה והכניס את הביצה, ואז בפנקו הדק, חזרה לביצה ואז בפנקו הגס. לאחר שחמתם אותם, הכניסו אותם למקרר להתייצבות, כ-30 דקות. ממלאים סיר עמוק בערך באמצע הדרך בשמן ומחממים לכ -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מסננים על מגבות נייר ומגישים עם סלסה ראנצ ' רה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
התחל בחימום מחבת עם 5 כפות משמן הזית והוספת הצ ' ילי ושיני השום השלמות לצלייה לכמה דקות. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, הפלפלים, האורגנו, הכמון, המלח, הפלפל ועלה הדפנה. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות הטריות, מחית העגבניות והציר, ומצמצמים בשליש ברתיחה נמוכה; זה לוקח בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
בואו להתקרר במשך 20 דקות. ואז מניחים בבלנדר ומחית.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מחממים את 5 כפות שמן הזית הנותרות במחבת אחרת. מסננים את הרוטב דרך מסננת רשת דקה ומוסיפים לתבנית. מטגנים את הרוטב במחבת החמה ומצמצמים עד לסמיכות, 15 עד 20 דקות. התאם את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר907פלפל האבנרוצ'אק בקר טחון טרי (85 אחוז רזה עד 15 אחוז שומן)צ'אק בקר טחון טרי (85 אחוז רזה עד 15 אחוז שומן)454פלפל האבנרוציר עוף או בקרציר עוף או בקר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל קצוץפלפל קצוץ8קצת קישואים קצוציםירקות או שמן קנולה, לטיגוןירקות או שמן קנולה, לטיגון227פלפל האבנרופולה צ'ילהפולה צ'ילה6כדי 8 ביצים טרופות עם 1/2 כוס חלבכדי 8 ביצים טרופות עם 1/2 כוס חלב5ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתכמון טחון קלויכמון טחון קלוי1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחון קלויכמון טחון קלוי1קרום: פירורי קרקר גרהםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי454פלפל האבנרוגואחילו צ'ילהגואחילו צ'ילה2kgsתפוחי אדמה באיידהו, קלופים ורבעיםתפוחי אדמה באיידהו, קלופים ורבעים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2קרום: פירורי קרקר גרהםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב חםחלב חם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק10קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ספרדי קצוץבצל ספרדי קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתאורגנו יבשאורגנו יבש9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פנקו גסיםפירורי לחם פנקו גסים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פנקו משובחיםפירורי לחם פנקו משובחים227פלפל האבנרוpasilla צ'ילהpasilla צ'ילה1גבינת פרמזן מגוררת1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות טריות קצוצותעגבניות טריות קצוצות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה680פלפל האבנרו2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר454פלפל האבנרוחמאה לא מלוחה, חתוכה בקוביותחמאה לא מלוחה, חתוכה בקוביות4ציפורןשום, שלםשום, שלם

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. רוח הרפאים פינס סונומה קאונטי מונטריי קאונטי פינו נואר עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
קפה, שזיף, רימון