קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות86
מגזין

פאפא רלנה קון סלסה ראנצ'רה (תפוח אדמה ממולא ברוטב קריאולי חריף)

פאפא רלנה קון סלסה ראנצ'רה (תפוח אדמה ממולא ברוטב קריאולי חריף)
המתכון פאפא רלנה קון סלסה ראנצ'רה (תפוח אדמה ממולא ברוטב קריאולי חריף) יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. זה מנות ראשונות יש 1701 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 98 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פסילה צ'ילה, פלפל, צ' אק בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה נהדר. נסו סלסה ראנצ'רה (רוטב בסגנון חווה), בשר בקר ממולא (קרנה או פוסטה רלנה), ו קרנה דה סרדו רלנה (חזיר ממולא בירקות) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לתפוחי האדמה: התחל בהכנסת תפוחי האדמה לסיר גדול. מכסים ב -8 כוסות מים קרים ומוסיפים את המלח; המים צריכים לטעום מעט מלוחים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהם מרגישים רכים כשהם ננעצים בעזרת מזלג או סכין.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים ואז מועכים, מוסיפים את החלב והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
מעבירים לקערה ומניחים להתקרר לפחות שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
למילוי: בינתיים מוסיפים את שמן הזית למחבת עמוקה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל, השום, הכמון, האורגנו, הפפריקה, המלח, הפלפל ועלה הדפנה. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים את רסק הבקר והעגבניות, מכסים ומורידים את האש לבינונית. מבשלים כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מסירים את המכסה ומערבבים; העקביות צריכה להיראות כמו צ ' ילי סמיך.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
9
מעבירים לתבנית ומורחים את התערובת כך שהיא תתקרר במהירות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
להרכבה: התחל על ידי חלוקת תערובת תפוחי האדמה המקוררת, בערך 8 אונקיות או מספיק כדי להיראות כמו תפוז כשהוא מגולגל לכדור. לאחר מכן, קחו כדור ושטחו עם כפות הידיים ובמקביל שמרו על צורת כוס ביד אחת. ואז, עם סקופר גלידה, ממלאים את תפוח האדמה במילוי הבשר. סגור ואטום אותו בשתי ידיים. חזור על הפעולה עם כל כדורי תפוחי האדמה. הקימו 3 מחבתות רדודות, אחת עם שטיפת הביצים והשנייה עם הפנקו. קח כדור תפוחי אדמה והכניס את הביצה, ואז בפנקו הדק, חזרה לביצה ואז בפנקו הגס. לאחר שחמתם אותם, הכניסו אותם למקרר להתייצבות, כ-30 דקות. ממלאים סיר עמוק בערך באמצע הדרך בשמן ומחממים לכ -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מסננים על מגבות נייר ומגישים עם סלסה ראנצ ' רה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
התחל בחימום מחבת עם 5 כפות משמן הזית והוספת הצ ' ילי ושיני השום השלמות לצלייה לכמה דקות. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, הפלפלים, האורגנו, הכמון, המלח, הפלפל ועלה הדפנה. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות הטריות, מחית העגבניות והציר, ומצמצמים בשליש ברתיחה נמוכה; זה לוקח בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
בואו להתקרר במשך 20 דקות. ואז מניחים בבלנדר ומחית.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מחממים את 5 כפות שמן הזית הנותרות במחבת אחרת. מסננים את הרוטב דרך מסננת רשת דקה ומוסיפים לתבנית. מטגנים את הרוטב במחבת החמה ומצמצמים עד לסמיכות, 15 עד 20 דקות. התאם את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צ'אק בקר טחון טרי (85 אחוז רזה עד 15 אחוז שומן)צ'אק בקר טחון טרי (85 אחוז רזה עד 15 אחוז שומן)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ציר עוף או בקרציר עוף או בקר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל קצוץפלפל קצוץ8שרימפס וורידיםירקות או שמן קנולה, לטיגוןירקות או שמן קנולה, לטיגון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פולה צ'ילהפולה צ'ילה6כדי 8 ביצים טרופות עם 1/2 כוס חלבכדי 8 ביצים טרופות עם 1/2 כוס חלב5ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ12 כפיות אבקת שוםכמון טחון קלויכמון טחון קלוי1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחון קלויכמון טחון קלוי13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גואחילו צ'ילהגואחילו צ'ילה2kgsתפוחי אדמה באיידהו, קלופים ורבעיםתפוחי אדמה באיידהו, קלופים ורבעים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב חםחלב חם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר103 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ספרדי קצוץבצל ספרדי קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ12 כפיות אבקת שוםאורגנו יבשאורגנו יבש9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פנקו גסיםפירורי לחם פנקו גסים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פנקו משובחיםפירורי לחם פנקו משובחים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.pasilla צ'ילהpasilla צ'ילה12 כפיות אבקת שום1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות טריות קצוצותעגבניות טריות קצוצות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה לא מלוחה, חתוכה בקוביותחמאה לא מלוחה, חתוכה בקוביות4ציפורןשום, שלםשום, שלם

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. רוח הרפאים פינס סונומה קאונטי מונטריי קאונטי פינו נואר עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
קפה, שזיף, רימון