פאפה אל פומודורו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Pappan אל Pomodoro. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. אם יש לך יין, עלי בזיליקום, קוביות ג'בטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. , שהוא מוצק. נסו Pappan Al Pomodoro, Pappan Al Pomodoro, ו Pappan al Pomodoro (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, גזר, שומר ושום ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, עד למכרז.
מוסיפים את קוביות הג ' בטה ומבשלים עוד 5 דקות.
מניחים את העגבניות בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה לעבד רק עד קצוץ גס.
מוסיפים את העגבניות לסיר יחד עם ציר העוף, יין אדום, בזיליקום, 1 כף מלח, ו 1 1/2 כפיות פלפל. מביאים את המרק לרתיחה, מנמיכים את החום, ומאפשרים להתבשל, מכוסה חלקית, במשך 45 דקות.
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
לציפוי, מניחים את קוביות הג ' בטה, פנקטה ובזיליקום על תבנית גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
טפטוף בשמן זית, מפזרים מלח ופלפל, וזורקים היטב. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 20 עד 25 דקות, עד שכל החומרים הם פריך. עלי הבזיליקום יהפכו כהים ופריכים, וזה בסדר גמור. לחמם את המרק, במידת הצורך, להכות עם מקציף תיל עד הלחם הוא שבור. מערבבים בפרמזן וטעם לתיבול.
מגישים חם מפוזר עם ציפוי ומטפטף עם שמן זית נוסף.