קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

פאפה אל פומודורו

פאפה אל פומודורו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Pappan אל Pomodoro. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. אם יש לך יין, עלי בזיליקום, קוביות ג'בטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. , שהוא מוצק. נסו Pappan Al Pomodoro, Pappan Al Pomodoro, ו Pappan al Pomodoro (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, גזר, שומר ושום ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את קוביות הג ' בטה ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
4
מניחים את העגבניות בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה לעבד רק עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את העגבניות לסיר יחד עם ציר העוף, יין אדום, בזיליקום, 1 כף מלח, ו 1 1/2 כפיות פלפל. מביאים את המרק לרתיחה, מנמיכים את החום, ומאפשרים להתבשל, מכוסה חלקית, במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
לציפוי, מניחים את קוביות הג ' בטה, פנקטה ובזיליקום על תבנית גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
טפטוף בשמן זית, מפזרים מלח ופלפל, וזורקים היטב. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 20 עד 25 דקות, עד שכל החומרים הם פריך. עלי הבזיליקום יהפכו כהים ופריכים, וזה בסדר גמור. לחמם את המרק, במידת הצורך, להכות עם מקציף תיל עד הלחם הוא שבור. מערבבים בפרמזן וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מגישים חם מפוזר עם ציפוי ומטפטף עם שמן זית נוסף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.