תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Pappan אל Pomodoro. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. אם יש לך יין, עלי בזיליקום, קוביות ג'בטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. , שהוא מוצק. נסו Pappan Al Pomodoro, Pappan Al Pomodoro, ו Pappan al Pomodoro (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצל, גזר, שומר ושום ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את קוביות הג ' בטה ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהname
4
מניחים את העגבניות בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה לעבד רק עד קצוץ גס.
מוסיפים את העגבניות לסיר יחד עם ציר העוף, יין אדום, בזיליקום, 1 כף מלח, ו 1 1/2 כפיות פלפל. מביאים את המרק לרתיחה, מנמיכים את החום, ומאפשרים להתבשל, מכוסה חלקית, במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
אבקת זרעי אהבה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(או או רגיל)
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
7
לציפוי, מניחים את קוביות הג ' בטה, פנקטה ובזיליקום על תבנית גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהname
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
טפטוף בשמן זית, מפזרים מלח ופלפל, וזורקים היטב. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 20 עד 25 דקות, עד שכל החומרים הם פריך. עלי הבזיליקום יהפכו כהים ופריכים, וזה בסדר גמור. לחמם את המרק, במידת הצורך, להכות עם מקציף תיל עד הלחם הוא שבור. מערבבים בפרמזן וטעם לתיבול.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.