קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות10
מגזין

פאקר חמוץ של דובדבנים כבושים מתוקים

פאקר חמוץ של דובדבנים כבושים מתוקים
אם יש לכם פתיתי פלפל, דובדבנים unpitted, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: דובדבנים חמוצים כבושים, דובדבנים כבושים מתוקים, ו עוף חמוץ מתוק עם דובדבנים.

הוראות

1
להביא את החומץ, מים, סוכר, פלפל, הל, פתיתי פלפל אדום לרתיחה בסיר נירוסטה בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר. להפחית את החום בינוני; מבשלים 5 דקות. באמצעות מסננת בסדר רשת, זן לתוך קערה בינונית; להחזיר נוזל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפלפלפל
הלהל
חומץחומץ
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
קערהקערה
מחבתמחבת
2
מוסיפים דובדבנים לסיר. מבשלים עד דובדבנים הם מכרז, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מעבירים דובדבנים לצנצנת בירה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
4
יוצקים מספיק נוזל כבישה כדי לכסות דובדבנים. כיסוי וצינה.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים