פארו, אבוקדו, מלפפון, וסלט עגבניות שרי
פארו, אבוקדו, מלפפון, וסלט עגבניות דובדבן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך אבוקדו, שמן זית extravirgin, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט פארו עגבניות ומלפפון, סלט פארו מלפפון ועגבניה, ו סלט עגבניות ומלפפון יווני עם פארו (מתכונים דומים).
הוראות
מקום פארו בסיר גדול; לכסות עם מים 2 אינץ ' מעל פארו. מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
מערבבים שמן, קליפה, מיץ, חומץ, מלח ופלפל בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים פארו, עגבניות, מלפפון וכוסברה; לזרוק בעדינות למעיל.
מקום על תערובת פארו כוס 1 על כל 5 צלחות; לקשט באופן שווה עם אבוקדו.