פארו אפוי גביני
פארו אפוי גביני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. אם יש לכם שעורה, שמן זית, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: Cheesy Pesto Farro, Pancetan ו אפונה מתוקה פארו גביני, ו ריזוטו גבינה פארו ועגבניה.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס 13 על ידי 9 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
לרוטב: בסיר 2 ליטר, להמס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה. בהדרגה להוסיף את החלב החם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה וחלק, על 8 דקות (לא מאפשרים את התערובת לרתיחה).
הסר מן החום ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
עבור פארו: בקערה גדולה, להוסיף את הגבינות ומערבבים לשלב.
הסר 1/2 כוס התערובת ושמורה. בסיר מלאי גדול, מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את פארו, להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד faro הוא מכרז, על 25 דקות.
מוסיפים את פארו, קורנית, ורוטב לקערה עם הגבינה. מערבבים עד בשילוב ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכן העליון עם שמור 1/2 כוס גבינה.
מפזרים את החלק העליון בפירורי לחם וטפטוף בשמן זית.
אופים עד העליון הוא חום זהוב ויוצר קרום, על 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.