קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

פארו עם אספרגוס, אגוזי לוז וכרוב עם פטריות קלויות

פארו עם אספרגוס, אגוזי לוז וכרוב עם פטריות קלויות
פארו עם אספרגוס, אגוזי לוז וכרוב עם פטריות קלויים הוא טבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 396 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 14 אוהדים. אם יש לך שאלוט, פארו, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ספגטי עם פטריות ואגוזי לוז, סלט כרוב הדרים ואבוקדו חורף עם פארו ואגוזי לוז, ו תפוחי אדמה קלויים לתינוקות, פטריות, בצל ואספרגוס עם גבינת פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מביאים סיר מים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים את פארו למכרז, 20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בינתיים, לזרוק את הפטריות עם כ 1/4 EVOO כוס או רק מספיק כדי מעיל קל, ולאחר מכן העונה עם הקורנית. צלי עד ריחני וחום עמוק. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
יוקוןיוקון
5
בעוד הפטריות בתנור, לחמם כ 2 כפות EVOO, 2 סיבובים של המחבת, במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוסיף את השום, שאלוט ואספרגוס ומבשלים פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים את קייל וילט, מתבלים עם מלח ופלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם. להבה עם השרי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
כרובכרוב
8
טוסט האגוזים במחבת קטנה עד השחמה וריחני.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מסננים את faro ולשלב עם הירקות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. פארו ניתן להגיש טמפ חדר או מחומם במיקרוגל או מחבת. אחסן את האגוזים הקלויים במיכל אטום בטמפרטורת החדר. מחממים את הפטריות במחבת כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פארו.פארו.
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מגישים פארו וירקות זרועים אגוזים, קצת מיץ לימון העליון עם פטריות קלויות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פארו.פארו.
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
11
לחלופין, פארו יכול להיות מוגש כמו סלט קר ואת הפטריות ניתן קלוי את הלילה שאתה רוצה לשרת אותו. אם פארו קר הוא יבש מדי, להתלבש עם חומץ שרי או מיץ לימון, ועוד EVOO.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פארו.פארו.
יוקוןיוקון