פארו עם גבינה ועשבי תיבול
פארו עם גבינה ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 625 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם herbes de provence, מוצרלה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פארו עם פיסטוקים ועשבי תיבול, פארו & עשבי תיבול מתכון, ו סלט פארו עם עגבניות ועשבי תיבול.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה 9 על ידי 13 על ידי 2 אינץ זכוכית צלחת אפייה. תניח בצד.
ב stockpot גדול, להביא את פארו, מים ומלח לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, לכסות את הסיר, ומבשלים עד פארו הוא מכרז, על 25 עד 30 דקות.
מילוי: בקערה גדולה מערבבים יחד את הגבינות, החלב, הרבס דה פרובנס, מלח ופלפל.
מוסיפים את פארו מבושל ומערבבים עד מצופה.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
תוספות: מסדרים את חתיכות הלחם על גבי תערובת פארו וטפטוף בנדיבות עם שמן זית.
אופים במשך 15 דקות עד ציפוי זהוב. מגניב במשך 5 דקות ומגישים.