קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות62
מגזין

פארו פילאף האיטלקי של ג'ני

פארו פילאף האיטלקי של ג'ני
. אם יש לך פטריות, בזיליקום, פארו חצי אגס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Zuppa di Farro (מרק פארו איטלקי), Herbed Farro Pilaf, ו חג ראוי? פארו ואספרגוס פילאף.

הוראות

1
להביא פארו, מרק עוף, ומים לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד פארו הוא מכרז ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
פארו.פארו.
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסננים כל עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מבשלים ומערבבים עגבניות מיובשות בשמש ופטריות עם בזיליקום במחבת מעל חום בינוני עד פטריות מתרככות מעט, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים סקווש ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות נוספות. מבשלים ומערבבים פארו עם תערובת סקווש עד מחומם דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
פארו.פארו.
5
מפזרים פארו פילאף עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פארו.פארו.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.