פארו פילאף האיטלקי של ג'ני
. אם יש לך פטריות, בזיליקום, פארו חצי אגס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Zuppa di Farro (מרק פארו איטלקי), Herbed Farro Pilaf, ו חג ראוי? פארו ואספרגוס פילאף.
הוראות
להביא פארו, מרק עוף, ומים לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד פארו הוא מכרז ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מבשלים ומערבבים עגבניות מיובשות בשמש ופטריות עם בזיליקום במחבת מעל חום בינוני עד פטריות מתרככות מעט, כ 5 דקות.
מוסיפים סקווש ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות נוספות. מבשלים ומערבבים פארו עם תערובת סקווש עד מחומם דרך, 2 עד 3 דקות.
מפזרים פארו פילאף עם גבינת פרמזן.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.