קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

פארו של לידיה בסטיאניץ ' עם טונה ועגבניות

פארו של לידיה בסטיאניץ ' עם טונה ועגבניות
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם פארו, שיני שום שמנמנות, פתיתי פפרונצ'ינו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: 50 נשים משחק-חלפנים במזון-לידיה בסטיאניץ ' - מתוק ו-S, סלט טונאן ופארו, ו פארו במחבת אחת עם עגבניות.

הוראות

1
לזרוק את פארו במסננת ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
תן לו לנקז, ולאחר מכן לזרוק אותו בסיר גדול, יחד עם 6 כוסות מים, עלי המפרץ, 1/2 כפית מלח, ו 2 כפות שמן זית. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום לרתיחה, חלקית לכסות. מבשלים עד הגרגרים מבושלים דרך, אבל הם עדיין קצת אל דנטה, על 30 דקות. רוב הנוזל צריך להיספג, אבל לנקז את כל המים שנותרו. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בינתיים, מוסיפים 1/3 כוס שמן הזית למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, להוסיף את השום ופפרונצ ' ינו, ערבוב עם כף עץ עד התערובת ריחנית מאוד, 30 שניות לדקה.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את העגבניות, 2 כפיות מלח, ואת הצלפים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
תן את הבועה תערובת במשך כחמש דקות, ערבוב מדי פעם.
6
בזמן שזה בישול, לנקז את פחיות של טונה, ולהשתמש באצבעות שלך כדי פתית את הטונה לחתיכות 1/2 אינץ'. לאחר העגבניות מבושלות במשך חמש דקות, מוסיפים את הטונה המתפורר למחבת. בזהירות לערבב את התערובת, כך שאתה לא לשבור את הטונה יותר מדי. לבשל, בזהירות ערבוב כל דקה בערך, במשך חמש דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להפחית את החום בינוני, ויוצקים את שמן הזית הנותר (כ 3 כפות). מערבבים את פארו, ומבשלים עד פארו הוא חם מאוד מכוסה ברוטב, על דקה אחת. מתבלים עם יותר מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פארו.פארו.
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)