פארו של לידיה בסטיאניץ ' עם טונה ועגבניות
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם פארו, שיני שום שמנמנות, פתיתי פפרונצ'ינו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: 50 נשים משחק-חלפנים במזון-לידיה בסטיאניץ ' - מתוק ו-S, סלט טונאן ופארו, ו פארו במחבת אחת עם עגבניות.
הוראות
לזרוק את פארו במסננת ולשטוף מתחת למים קרים.
תן לו לנקז, ולאחר מכן לזרוק אותו בסיר גדול, יחד עם 6 כוסות מים, עלי המפרץ, 1/2 כפית מלח, ו 2 כפות שמן זית. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום לרתיחה, חלקית לכסות. מבשלים עד הגרגרים מבושלים דרך, אבל הם עדיין קצת אל דנטה, על 30 דקות. רוב הנוזל צריך להיספג, אבל לנקז את כל המים שנותרו. השליכו את עלי המפרץ.
בינתיים, מוסיפים 1/3 כוס שמן הזית למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, להוסיף את השום ופפרונצ ' ינו, ערבוב עם כף עץ עד התערובת ריחנית מאוד, 30 שניות לדקה.
מוסיפים את העגבניות, 2 כפיות מלח, ואת הצלפים.
תן את הבועה תערובת במשך כחמש דקות, ערבוב מדי פעם.
בזמן שזה בישול, לנקז את פחיות של טונה, ולהשתמש באצבעות שלך כדי פתית את הטונה לחתיכות 1/2 אינץ'. לאחר העגבניות מבושלות במשך חמש דקות, מוסיפים את הטונה המתפורר למחבת. בזהירות לערבב את התערובת, כך שאתה לא לשבור את הטונה יותר מדי. לבשל, בזהירות ערבוב כל דקה בערך, במשך חמש דקות נוספות.
להפחית את החום בינוני, ויוצקים את שמן הזית הנותר (כ 3 כפות). מערבבים את פארו, ומבשלים עד פארו הוא חם מאוד מכוסה ברוטב, על דקה אחת. מתבלים עם יותר מלח, במידת הצורך.
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים מיד.