פארו, שעועית ירוקה, תירס, וסלט עגבניות אברהם לינקולן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פארו, שעועית ירוקה, תירס, וסלט עגבניות אברהם לינקולן. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שאלוט, עגבניות לינקולן אברהם, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מה אברהם לינקולן אכל – פודינג לחם תפוחים, עוף, שעועית ירוקה, תירס, וסלט פארו עם גבינת עיזים, ו שעועית ירוקה, תירס וסלט עגבניות.
הוראות
1
מקום פארו בסיר גדול; לכסות עם מים 2 אינץ ' מעל פארו. מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 28 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים שעועית למחבת; מבשלים 2 דקות או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
שלב שאלוט ו 5 מרכיבים הבאים (דרך שום) בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.