פארינה ברים
ברים של פארינה עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 176 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת לימון, הל טחון, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 31%. מתכונים דומים: פארינה לא רק לארוחת בוקר!, מאפינס פרינה אוכמניות קינמון, ו פרינה עם משמשים ושקדים מתכון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערה גדולה שמנת יחד את החמאה, רסק התפוחים, הסוכר והדבש לתערובת אחידה.
מערבבים פנימה את גרידת הלימון.
שלב את קרם החיטה, אבקת האפייה והל; מערבבים לתערובת המוקרמת. מערבבים פנימה את היוגורט והחלבונים. נסו לא לערבב יתר על המידה, אחרת הסורגים ייפלו. לבסוף, מערבבים פנימה את הקוקוס והשקדים הפרוסים אם אתם אוהבים אותם.
מורחים את התערובת באופן שווה לתוך המחבת מוכנה.
אופים 45 עד 55 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהקצוות שחומים אך לא החלק העליון. מגניב לחתוך לסורגים.