פארפאלה עם שעועית פאבה, פטריות מורל ומסקרפונה
Farfalle עם פול, פטריות מורל, Mascarpone עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 425 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מרג'ורם, מלח כשר, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טליאטלה עם פול, מסקרפונה ופרושוטו, שעועית Fava עם כרישה ופטריות, ו פול (לימה) שעועית עם פטריות.
הוראות
מערבבים פטריות מיובשות ומים רותחים בקערה; מכסים ונותנים לעמוד 30 דקות או עד למכרז.
מסננים פטריות במסננת מרופדת במגבת נייר מעל קערה; נוזל מילואים. לשטוף פטריות; לנקז היטב. לקצוץ.
מניחים שעועית fava בסיר גדול של מים רותחים; לבשל 40 שניות.
מסננים; לשטוף עם מים קרים.
הסר עור חיצוני קשה משעועית.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 3 דקות או עד למכרז.
מוסיפים פטריות טריות ושום; מטוגנים 2 דקות.
מוסיפים פטריות רעננות קצוצות, נוזל שמור, פול ומרז ' ורם. מבשלים עד הנוזל מצטמצם 1/2 כוס (כ 5 דקות).
לבשל פסטה במים רותחים עם 1 כף מלח על פי הוראות החבילה, השמטת שומן נוסף.
מוסיפים פסטה, מסקרפונה, ושאר החומרים לתערובת פול שעועית; זורקים בעדינות למעיל.
הצעת יין: ההמתנה למזג האוויר חם מספיק כדי לפצח בקבוק ros תמיד היה קשה. עד שהציפורים מתחילות לצייץ, אני שקוע עד הצוואר בוורוד. רוס מגיע בסגנונות הנעים בין אור יבש מלא פירותי. וכשהם מספרד, יותר טוב. זה צלחת פסטה שעועית מורל ו fava מתחנן עבור ros מלא, טרופי עמוס פירות מ Bodegas Muga, Rioja Ros, 2009 ($13). טעמי ההדרים האלגנטיים והרעננים שלו חותכים את המסקרפונה הקטיפתית, בעוד שתומותיה הצמחיות הנינוחות משתלבות להפליא עם הקרם הבשרני. --אלכסנדר ספצ ' ר