קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פבלובה

פבלובה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו פבלובה, פבלובה, ו פבלובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-27
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מכסים תבנית אפייה גדולה בנייר קלף. צייר מעגל 10 אינץ ' על נייר קלף. הפוך נייר קלף מעל. מאובטח עם נייר דבק; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים מלח, מכים עד שיוצרים פסגות נוקשות. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat).
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מפזרים עמילן תירס על תערובת ביצה לבן; הכה במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. מערבבים וניל וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
סיגליותסיגליות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
תערובת ביצה לבנה כפית על מעגל נמשך. באמצעות גב כף, צורה מרנג לתוך " קן "עם 2 1/2 אינץ' הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
7
אופים ב 275 במשך 2 שעות או עד יבש. לכבות את התנור; לתת מקצפת להתקרר בתנור סגור לפחות 12 שעות. בזהירות להסיר מרנג מנייר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
מערבבים פירות ואבקת סוכר; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
9
מערבבים גלידה וליקר. תערובת פירות כפית על מרנג, ורוטב רסס מעל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
(מקרטון)(מקרטון)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה