פבלובה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו פבלובה, פבלובה, ו פבלובה (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תבנית אפייה גדולה בנייר קלף. צייר מעגל 10 אינץ ' על נייר קלף. הפוך נייר קלף מעל. מאובטח עם נייר דבק; להפריש.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף.
מוסיפים מלח, מכים עד שיוצרים פסגות נוקשות. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat).
מפזרים עמילן תירס על תערובת ביצה לבן; הכה במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. מערבבים וניל וחומץ.
תערובת ביצה לבנה כפית על מעגל נמשך. באמצעות גב כף, צורה מרנג לתוך " קן "עם 2 1/2 אינץ' הצדדים.
אופים ב 275 במשך 2 שעות או עד יבש. לכבות את התנור; לתת מקצפת להתקרר בתנור סגור לפחות 12 שעות. בזהירות להסיר מרנג מנייר; להפריש.
מערבבים פירות ואבקת סוכר; בואו לעמוד 5 דקות.
מערבבים גלידה וליקר. תערובת פירות כפית על מרנג, ורוטב רסס מעל.