קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

פבלובה

פבלובה
פבלובה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-16 מנות. תמורת 49 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 84 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. אם יש לכם סוכר, חלבונים, קיווי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פבלובה שוקולד עם פירות חורף , פבלובה לימון קורד ופבלובן או פלובה .

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר ועמילן תירס, מקציפים לקצף יציב ומבריק. מקציפים חומץ ווניל. (בדוק את המרנג על ידי שפשוף בין האגודל לאצבע - הוא לא צריך להיות מגורען.)
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים מרנג על נייר כסף או נייר פרגמנט מרופד 12 אינץ'. תבנית פיצה (או יוצרים בכל צורה שרוצים).
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים ב-275 מעלות למשך 50-60 דקות; מכבים את האש ומניחים לתנור למשך שעה לפחות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
יוצרים שכבת שמנת על ידי הקצפת שמנת, סוכר ווניל לקצף יציב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מורחים מעל המרנג שהתקרר. מסדרים פירות בתבנית אטרקטיבית מעל שכבת הקרם. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
6
מערבבים את מרכיבי הזיגוג בסיר קטן. מביאים לרתיחה להסמכה. לְהִתְקַרֵר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מברישים את הזיגוג על הפירות כדי לאטום עם מברשת קטנה ורכה. מצננים עד זמן ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן