קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

פבלובה

פבלובה
פבלובה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-16 מנות. תמורת 49 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 84 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. אם יש לכם סוכר, חלבונים, קיווי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פבלובה שוקולד עם פירות חורף , פבלובה לימון קורד ופבלובן או פלובה .

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר ועמילן תירס, מקציפים לקצף יציב ומבריק. מקציפים חומץ ווניל. (בדוק את המרנג על ידי שפשוף בין האגודל לאצבע - הוא לא צריך להיות מגורען.)
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מורחים מרנג על נייר כסף או נייר פרגמנט מרופד 12 אינץ'. תבנית פיצה (או יוצרים בכל צורה שרוצים).
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
אופים ב-275 מעלות למשך 50-60 דקות; מכבים את האש ומניחים לתנור למשך שעה לפחות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
יוצרים שכבת שמנת על ידי הקצפת שמנת, סוכר ווניל לקצף יציב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
מורחים מעל המרנג שהתקרר. מסדרים פירות בתבנית אטרקטיבית מעל שכבת הקרם. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
6
מערבבים את מרכיבי הזיגוג בסיר קטן. מביאים לרתיחה להסמכה. לְהִתְקַרֵר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מברישים את הזיגוג על הפירות כדי לאטום עם מברשת קטנה ורכה. מצננים עד זמן ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן