פבלובה
פבלובה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-16 מנות. תמורת 49 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 84 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. אם יש לכם סוכר, חלבונים, קיווי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פבלובה שוקולד עם פירות חורף , פבלובה לימון קורד ופבלובן או פלובה .
הוראות
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר ועמילן תירס, מקציפים לקצף יציב ומבריק. מקציפים חומץ ווניל. (בדוק את המרנג על ידי שפשוף בין האגודל לאצבע - הוא לא צריך להיות מגורען.)
מורחים מרנג על נייר כסף או נייר פרגמנט מרופד 12 אינץ'. תבנית פיצה (או יוצרים בכל צורה שרוצים).
אופים ב-275 מעלות למשך 50-60 דקות; מכבים את האש ומניחים לתנור למשך שעה לפחות.
יוצרים שכבת שמנת על ידי הקצפת שמנת, סוכר ווניל לקצף יציב.
מורחים מעל המרנג שהתקרר. מסדרים פירות בתבנית אטרקטיבית מעל שכבת הקרם. לְהַפְרִישׁ.
מערבבים את מרכיבי הזיגוג בסיר קטן. מביאים לרתיחה להסמכה. לְהִתְקַרֵר.
מברישים את הזיגוג על הפירות כדי לאטום עם מברשת קטנה ורכה. מצננים עד זמן ההגשה.