קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

פבלובה עם קרם לימון ופירות יער טריים

פבלובה עם קרם לימון ופירות יער טריים
פבלובה עם קרם לימון ופירות יער טריים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 193 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם גרידת לימון, קורנפלור, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: פבלובה עם קרם לימון וגרגרים, פבלובה עם קרם לימון וגרגרים, ו עוגת לימון עם פירות יער טריים.

הוראות

1
עבור לימון curd: למלא סיר בינוני עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום נמוך ולשמור את המים בבית רתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מניחים את כל המרכיבים למעט החמאה בקערה חסינת חום גדולה להקציף לשלב. הגדר את הקערה מעל, אבל לא נוגע ללב, את המים רותחים להקציף כל הזמן עד החלמונים מתעבים ואת התערובת יוצרת סרטים כאשר הלוח הוא הרים מהקערה, על 7 עד 10 דקות. (בדוק כדי לוודא שהמים לא להרתיח על ידי הסרת מעת לעת את הקערה מן הסיר באמצעות מחזיק סיר או מגבת יבשה. אם המים רותחים, להפחית את החום כך הביצים לא מתקפלות.)
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. באמצעות מחבת עוגה עגולה 9 אינץ', לעקוב אחר מעגל על פיסת נייר קלף עם עט או סמן. הפוך את הנייר ומניח אותו על תבנית אפייה (המעגל לייחס צריך להיות גלוי); להפריש.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים את החלבונים ביצה ומלח בקערה נקייה מאוד, יבש של מערבל לעמוד מצויד מצורף נקי, יבש whisk.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לטאטא על מהירות בינונית עד הלבנים מתחילים להאיר בצבע ורק בועות קטנות להישאר, על 2 דקות. להגביר את המהירות גבוהה מאוד לאט להוסיף את הסוכר בזרם דק, רציף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להקציף עד פסגות המשרד, מבריק טופס, הדומה מרשמלו crème( זה מרנג), כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר את הקערה מן המיקסר לנפות את קורנפלור דרך מסננת בסדר רשת לתוך מרנג.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
טפטוף עם חומץ וניל לקפל אותם לתוך מרנג עם מרית גומי עד לא פסים של וניל להישאר, להיזהר לא להסיט את הלבנים. באמצעות מרית גומי, ערימת מרנג למרכז המעגל נמשך על נייר הקלף להחליק אותו לקצוות של המעגל כדי ליצור מחוספס, אפילו דיסק על 1 אינץ'. (אם הקלף זז תוך כדי הפצת המרנג, לשקול שתי פינות מנוגדות עם חפצים קטנים, כבדים כמו פחיות. הקפד להסיר אותם לפני האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
אופים עד מרנג הוא מוצק למגע אבל רך מעט באמצע, כ 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
מניחים את השמנת, הסוכר והוניל בקערה הנקייה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. הכה על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס, על 1 1/2 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
הסר את הקערה, באמצעות מרית גומי, לקפל את לימון צונן לתוך שמנת מוקצפת, עוזב פסים גדולים של קולד וקצפת. ערם את התערובת למרכז מרנג אפוי ולהפיץ אותו לקצוות. למעלה עם פירות יער טריים לשרת את pavlova מיד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות