פבלובה עם קרם לימון ופירות יער טריים
פבלובה עם קרם לימון ופירות יער טריים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 193 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם גרידת לימון, קורנפלור, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: פבלובה עם קרם לימון וגרגרים, פבלובה עם קרם לימון וגרגרים, ו עוגת לימון עם פירות יער טריים.
הוראות
עבור לימון curd: למלא סיר בינוני עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום נמוך ולשמור את המים בבית רתיחה חשופה.
מניחים את כל המרכיבים למעט החמאה בקערה חסינת חום גדולה להקציף לשלב. הגדר את הקערה מעל, אבל לא נוגע ללב, את המים רותחים להקציף כל הזמן עד החלמונים מתעבים ואת התערובת יוצרת סרטים כאשר הלוח הוא הרים מהקערה, על 7 עד 10 דקות. (בדוק כדי לוודא שהמים לא להרתיח על ידי הסרת מעת לעת את הקערה מן הסיר באמצעות מחזיק סיר או מגבת יבשה. אם המים רותחים, להפחית את החום כך הביצים לא מתקפלות.)
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. באמצעות מחבת עוגה עגולה 9 אינץ', לעקוב אחר מעגל על פיסת נייר קלף עם עט או סמן. הפוך את הנייר ומניח אותו על תבנית אפייה (המעגל לייחס צריך להיות גלוי); להפריש.
מניחים את החלבונים ביצה ומלח בקערה נקייה מאוד, יבש של מערבל לעמוד מצויד מצורף נקי, יבש whisk.
לטאטא על מהירות בינונית עד הלבנים מתחילים להאיר בצבע ורק בועות קטנות להישאר, על 2 דקות. להגביר את המהירות גבוהה מאוד לאט להוסיף את הסוכר בזרם דק, רציף.
להקציף עד פסגות המשרד, מבריק טופס, הדומה מרשמלו crème( זה מרנג), כ 3 דקות.
הסר את הקערה מן המיקסר לנפות את קורנפלור דרך מסננת בסדר רשת לתוך מרנג.
טפטוף עם חומץ וניל לקפל אותם לתוך מרנג עם מרית גומי עד לא פסים של וניל להישאר, להיזהר לא להסיט את הלבנים. באמצעות מרית גומי, ערימת מרנג למרכז המעגל נמשך על נייר הקלף להחליק אותו לקצוות של המעגל כדי ליצור מחוספס, אפילו דיסק על 1 אינץ'. (אם הקלף זז תוך כדי הפצת המרנג, לשקול שתי פינות מנוגדות עם חפצים קטנים, כבדים כמו פחיות. הקפד להסיר אותם לפני האפייה.)
אופים עד מרנג הוא מוצק למגע אבל רך מעט באמצע, כ 60 דקות.
מניחים את השמנת, הסוכר והוניל בקערה הנקייה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. הכה על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס, על 1 1/2 עד 2 דקות.
הסר את הקערה, באמצעות מרית גומי, לקפל את לימון צונן לתוך שמנת מוקצפת, עוזב פסים גדולים של קולד וקצפת. ערם את התערובת למרכז מרנג אפוי ולהפיץ אותו לקצוות. למעלה עם פירות יער טריים לשרת את pavlova מיד.