קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

פבלובה עם קרם לימון ופירות יער טריים

פבלובה עם קרם לימון ופירות יער טריים
פבלובה עם קרם לימון ופירות יער טריים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 193 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם גרידת לימון, קורנפלור, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: פבלובה עם קרם לימון וגרגרים, פבלובה עם קרם לימון וגרגרים, ו עוגת לימון עם פירות יער טריים.

הוראות

1
עבור לימון curd: למלא סיר בינוני עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום נמוך ולשמור את המים בבית רתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים את כל המרכיבים למעט החמאה בקערה חסינת חום גדולה להקציף לשלב. הגדר את הקערה מעל, אבל לא נוגע ללב, את המים רותחים להקציף כל הזמן עד החלמונים מתעבים ואת התערובת יוצרת סרטים כאשר הלוח הוא הרים מהקערה, על 7 עד 10 דקות. (בדוק כדי לוודא שהמים לא להרתיח על ידי הסרת מעת לעת את הקערה מן הסיר באמצעות מחזיק סיר או מגבת יבשה. אם המים רותחים, להפחית את החום כך הביצים לא מתקפלות.)
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. באמצעות מחבת עוגה עגולה 9 אינץ', לעקוב אחר מעגל על פיסת נייר קלף עם עט או סמן. הפוך את הנייר ומניח אותו על תבנית אפייה (המעגל לייחס צריך להיות גלוי); להפריש.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את החלבונים ביצה ומלח בקערה נקייה מאוד, יבש של מערבל לעמוד מצויד מצורף נקי, יבש whisk.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא על מהירות בינונית עד הלבנים מתחילים להאיר בצבע ורק בועות קטנות להישאר, על 2 דקות. להגביר את המהירות גבוהה מאוד לאט להוסיף את הסוכר בזרם דק, רציף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להקציף עד פסגות המשרד, מבריק טופס, הדומה מרשמלו crème( זה מרנג), כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר את הקערה מן המיקסר לנפות את קורנפלור דרך מסננת בסדר רשת לתוך מרנג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
טפטוף עם חומץ וניל לקפל אותם לתוך מרנג עם מרית גומי עד לא פסים של וניל להישאר, להיזהר לא להסיט את הלבנים. באמצעות מרית גומי, ערימת מרנג למרכז המעגל נמשך על נייר הקלף להחליק אותו לקצוות של המעגל כדי ליצור מחוספס, אפילו דיסק על 1 אינץ'. (אם הקלף זז תוך כדי הפצת המרנג, לשקול שתי פינות מנוגדות עם חפצים קטנים, כבדים כמו פחיות. הקפד להסיר אותם לפני האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
אופים עד מרנג הוא מוצק למגע אבל רך מעט באמצע, כ 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מניחים את השמנת, הסוכר והוניל בקערה הנקייה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. הכה על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס, על 1 1/2 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר את הקערה, באמצעות מרית גומי, לקפל את לימון צונן לתוך שמנת מוקצפת, עוזב פסים גדולים של קולד וקצפת. ערם את התערובת למרכז מרנג אפוי ולהפיץ אותו לקצוות. למעלה עם פירות יער טריים לשרת את pavlova מיד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך