קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

פבלובה קלאסי

פבלובה קלאסי
פבלובה קלאסי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. לך לחנות ותביא קורנפלור, חלבונים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי, מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts, ו פבלובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים מראש את התנור ל-275F. קו 2 דפי אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להפוך את מרנג: אם הסוכר שלך הוא לא superfine, לסובב אותו במעבד מזון במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מערבבים את הסוכר ואת קורנפלור יחד ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
שלב את החלבונים ביצה וחומץ או שמנת של טרטר בקערה גדולה, נקייה, יבשה, והכה במהירות בינונית גבוהה (עם מערבל לעמוד) או במהירות גבוהה (עם מערבל כף יד) עד חלבוני ביצה הם לבן שמנת להחזיק צורה רכה כאשר המקצף מורמים. בהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר כפית גדושה בכל פעם, לוקח 2 1/2-3 דקות בסך הכל; אתה צריך להיות נוקשה מאוד, שמנת מרנג.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כדי להפוך 8 פבלובות בודדות: סקופ 4 חלקים שווים של מרנג על כל תבנית אפייה מרופדת, מרווחים היטב זה מזה. לפסל כל חלק לתוך כיפה קטנה, על 4 1/2 אינץ ' בקוטר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים 1 שעה, עד pavlovas הם ורוד זהב וקשוח על פני השטח ומרשמלו-y בתוך, סיבוב הסדינים מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הגדר סדינים אפייה על מדף להתקרר לחלוטין (פבלובס עשוי לשקוע קצת). אם אתה לא משרת את pavlovas באותו יום, לכסות את meringues באופן רופף ולהשאיר בטמפרטורת החדר; הם שומרים במשך כמה ימים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
כדי להרכיב את הקינוח: בקערה בינונית, להכות קרם, עם וניל, אם שימוש, עד שהוא כמעט נוקשה. למעלה מרנג עם קצפת ומקשטים עם הפרי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון