קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

פבלובה קלאסי

פבלובה קלאסי
פבלובה קלאסי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. לך לחנות ותביא קורנפלור, חלבונים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי, מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts, ו פבלובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים מראש את התנור ל-275F. קו 2 דפי אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להפוך את מרנג: אם הסוכר שלך הוא לא superfine, לסובב אותו במעבד מזון במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מערבבים את הסוכר ואת קורנפלור יחד ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
שלב את החלבונים ביצה וחומץ או שמנת של טרטר בקערה גדולה, נקייה, יבשה, והכה במהירות בינונית גבוהה (עם מערבל לעמוד) או במהירות גבוהה (עם מערבל כף יד) עד חלבוני ביצה הם לבן שמנת להחזיק צורה רכה כאשר המקצף מורמים. בהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר כפית גדושה בכל פעם, לוקח 2 1/2-3 דקות בסך הכל; אתה צריך להיות נוקשה מאוד, שמנת מרנג.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
כדי להפוך 8 פבלובות בודדות: סקופ 4 חלקים שווים של מרנג על כל תבנית אפייה מרופדת, מרווחים היטב זה מזה. לפסל כל חלק לתוך כיפה קטנה, על 4 1/2 אינץ ' בקוטר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים 1 שעה, עד pavlovas הם ורוד זהב וקשוח על פני השטח ומרשמלו-y בתוך, סיבוב הסדינים מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הגדר סדינים אפייה על מדף להתקרר לחלוטין (פבלובס עשוי לשקוע קצת). אם אתה לא משרת את pavlovas באותו יום, לכסות את meringues באופן רופף ולהשאיר בטמפרטורת החדר; הם שומרים במשך כמה ימים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
כדי להרכיב את הקינוח: בקערה בינונית, להכות קרם, עם וניל, אם שימוש, עד שהוא כמעט נוקשה. למעלה מרנג עם קצפת ומקשטים עם הפרי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)