פבלובה קלה
פבלובה קלה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 1. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 2978 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 174 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1491 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו עמילן תירס, מיץ לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 95%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פבלובה קלה, פבלובה, ו פבלובה.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה. צייר עיגול בגודל 9 אינץ ' על נייר הקלף.
בקערה גדולה מקציפים חלבונים עד שהם נוקשים אך לא יבשים. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, בערך 1 כף בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים עד עבה ומבריק. מקפלים פנימה בעדינות תמצית וניל, מיץ לימון ועמילן תירס.
תערובת כפית בתוך המעגל נמשך על נייר קלף. עבודה מהמרכז, להפיץ תערובת לכיוון הקצה החיצוני, בניין קצה מעט. זה אמור להשאיר דיכאון קל במרכז.
אופים במשך שעה 1. מצננים על רשת.
בקערה קטנה מקציפים שמנת כבדה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מניחים בצד.
הסר את הנייר והניח מרנג על צלחת הגשה שטוחה. ממלאים את מרכז המרנג בקצפת, ומעליהם פרוסות קיווי.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור פבלובה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.