קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות38
מגזין

פבלובה קלה

פבלובה קלה
פבלובה קלה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 1. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 2978 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 174 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1491 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו עמילן תירס, מיץ לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 95%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פבלובה קלה, פבלובה, ו פבלובה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה. צייר עיגול בגודל 9 אינץ ' על נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה גדולה מקציפים חלבונים עד שהם נוקשים אך לא יבשים. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, בערך 1 כף בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים עד עבה ומבריק. מקפלים פנימה בעדינות תמצית וניל, מיץ לימון ועמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תערובת כפית בתוך המעגל נמשך על נייר קלף. עבודה מהמרכז, להפיץ תערובת לכיוון הקצה החיצוני, בניין קצה מעט. זה אמור להשאיר דיכאון קל במרכז.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
אופים במשך שעה 1. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
בקערה קטנה מקציפים שמנת כבדה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר את הנייר והניח מרנג על צלחת הגשה שטוחה. ממלאים את מרכז המרנג בקצפת, ומעליהם פרוסות קיווי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עוגות אורז מוצ'י צבעוניותעוגות אורז מוצ'י צבעוניות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור פבלובה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.