קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פבלובה שקדים עם אפרסקים, קרם, קרמל אפרסק מלוחים

פבלובה שקדים עם אפרסקים, קרם, קרמל אפרסק מלוחים
שקדים Pavlova עם אפרסקים, שמנת, קרמל אפרסק מלוח עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. אם יש לך חמאה, שמנת של טרטר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו אפרסקים וקרם פודינג קפוא עם בראוניז ורוטב קרמל כהה מלוח, אפרסקים Mascarpone שעועית וניל בגריל עם קרמל בורבון מלוח, ו גרנולה שקדים קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קו 2 אפיית גיליונות עם נייר קלף ולצייר 5-by 10-in. מלבן על כל אחד עם עיפרון; להפוך נייר מעל.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
הפוך מרנג: שקדים דופק במעבד מזון עד הקרקע גס. בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר על מהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר (כ 1 כף. כל 10 עד 15 שניות), מכות עד הלבנים הם מבריק להחזיק נקודה ישר כאשר מקצף הוא הרים. לגרד בתוך הקערה. הכה בתמצית שקדים עד מעורבב באופן שווה, ואז לקפל שקדים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לצרף פינות קלף מחבתות עם מרנג מעט. עם מרית מתכת ארוכה, להפיץ באופן שווה חצי מרנג על כל מלבן קלף, בעיצוב צדדים ישרים.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
אופים, החלפת מחבתות באמצע הדרך, עד meringues הם מאוד פריך וחיוור זהב, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תן לעמוד בתנור עם דלת פתוחה עד מגניב, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים, לעשות קרמל: לקלף * 2 אפרסקים בינוניים (לחכות עד שלב 6 לקלף אחרים), בור, ומעוך דק בקערה עם בלנדר מאפה. מבשלים 1 סוכר כוס במחבת גדולה מעל חום בינוני, הרמת מחבת מתערבלת מדי פעם, עד שהסוכר נמס והופך זהב, 6 עד 8 דקות. מערבבים אפרסקים מחית (סוכר עלול לתפוס) ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
בואו לעמוד כ -30 דקות. אם עדיין יש לך גושים סוכר, לבשל מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר נמס שוב, 3 עד 6 דקות. כפית תערובת אפרסק 1/2 כוס לקערה בינונית, מוסיפים מיץ לימון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מסננים את תערובת האפרסק הנותרת לתוך קערה, דוחפים לחלץ נוזל, ולאחר מכן להחזיר את הנוזל למחבת. מערבבים בחמאה ומלח. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד חמאה נמסה. מערבבים תמצית שקדים ומניחים את הקרמל המלוח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מקלפים אפרסקים הנותרים, פרוסה, ומערבבים לתערובת מיץ פירות לימון בקערה. בקערה אחרת, לנצח קרם ונותר 1 כף. סוכר עד שהתעבה ברכות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
שחרר מרנג מנייר. הגדר 1 על מגש. להפיץ בעדינות עם חצי קצפת, עוזב גבול. כפית כמה אפרסקים פרוסים והנוזל שלהם על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
12
טפטוף עם קצת רוטב קרמל מלוח (לחמם מחדש במידת הצורך אז זה pourable). חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
13
חותכים לפרוסות רחבות ומגישים עם יותר אפרסקים וכל רוטב קרמל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
14
* לקלף אפרסקים, לטבול אותם במחבת של מים רותחים עד עורות לשלוף בקלות עם סכין, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הסר עם כף מחורצת וקלף אותם עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
16
הפוך קדימה: דרך שלב 5, עד 1 יום; רטבים חמים במיקרוגל עד טמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה