קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פבלובה שקדים עם אפרסקים, קרם, קרמל אפרסק מלוחים

פבלובה שקדים עם אפרסקים, קרם, קרמל אפרסק מלוחים
שקדים Pavlova עם אפרסקים, שמנת, קרמל אפרסק מלוח עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. אם יש לך חמאה, שמנת של טרטר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו אפרסקים וקרם פודינג קפוא עם בראוניז ורוטב קרמל כהה מלוח, אפרסקים Mascarpone שעועית וניל בגריל עם קרמל בורבון מלוח, ו גרנולה שקדים קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
קו 2 אפיית גיליונות עם נייר קלף ולצייר 5-by 10-in. מלבן על כל אחד עם עיפרון; להפוך נייר מעל.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
הפוך מרנג: שקדים דופק במעבד מזון עד הקרקע גס. בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר על מהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר (כ 1 כף. כל 10 עד 15 שניות), מכות עד הלבנים הם מבריק להחזיק נקודה ישר כאשר מקצף הוא הרים. לגרד בתוך הקערה. הכה בתמצית שקדים עד מעורבב באופן שווה, ואז לקפל שקדים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
לצרף פינות קלף מחבתות עם מרנג מעט. עם מרית מתכת ארוכה, להפיץ באופן שווה חצי מרנג על כל מלבן קלף, בעיצוב צדדים ישרים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
אופים, החלפת מחבתות באמצע הדרך, עד meringues הם מאוד פריך וחיוור זהב, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
תן לעמוד בתנור עם דלת פתוחה עד מגניב, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
בינתיים, לעשות קרמל: לקלף * 2 אפרסקים בינוניים (לחכות עד שלב 6 לקלף אחרים), בור, ומעוך דק בקערה עם בלנדר מאפה. מבשלים 1 סוכר כוס במחבת גדולה מעל חום בינוני, הרמת מחבת מתערבלת מדי פעם, עד שהסוכר נמס והופך זהב, 6 עד 8 דקות. מערבבים אפרסקים מחית (סוכר עלול לתפוס) ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
בואו לעמוד כ -30 דקות. אם עדיין יש לך גושים סוכר, לבשל מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר נמס שוב, 3 עד 6 דקות. כפית תערובת אפרסק 1/2 כוס לקערה בינונית, מוסיפים מיץ לימון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מסננים את תערובת האפרסק הנותרת לתוך קערה, דוחפים לחלץ נוזל, ולאחר מכן להחזיר את הנוזל למחבת. מערבבים בחמאה ומלח. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד חמאה נמסה. מערבבים תמצית שקדים ומניחים את הקרמל המלוח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מקלפים אפרסקים הנותרים, פרוסה, ומערבבים לתערובת מיץ פירות לימון בקערה. בקערה אחרת, לנצח קרם ונותר 1 כף. סוכר עד שהתעבה ברכות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
שחרר מרנג מנייר. הגדר 1 על מגש. להפיץ בעדינות עם חצי קצפת, עוזב גבול. כפית כמה אפרסקים פרוסים והנוזל שלהם על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
טפטוף עם קצת רוטב קרמל מלוח (לחמם מחדש במידת הצורך אז זה pourable). חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
13
חותכים לפרוסות רחבות ומגישים עם יותר אפרסקים וכל רוטב קרמל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
14
* לקלף אפרסקים, לטבול אותם במחבת של מים רותחים עד עורות לשלוף בקלות עם סכין, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
הסר עם כף מחורצת וקלף אותם עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
16
הפוך קדימה: דרך שלב 5, עד 1 יום; רטבים חמים במיקרוגל עד טמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה