שקדים Pavlova עם אפרסקים, שמנת, קרמל אפרסק מלוח עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. אם יש לך חמאה, שמנת של טרטר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו אפרסקים וקרם פודינג קפוא עם בראוניז ורוטב קרמל כהה מלוח, אפרסקים Mascarpone שעועית וניל בגריל עם קרמל בורבון מלוח, ו גרנולה שקדים קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
קו 2 אפיית גיליונות עם נייר קלף ולצייר 5-by 10-in. מלבן על כל אחד עם עיפרון; להפוך נייר מעל.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
הפוך מרנג: שקדים דופק במעבד מזון עד הקרקע גס. בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר על מהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר (כ 1 כף. כל 10 עד 15 שניות), מכות עד הלבנים הם מבריק להחזיק נקודה ישר כאשר מקצף הוא הרים. לגרד בתוך הקערה. הכה בתמצית שקדים עד מעורבב באופן שווה, ואז לקפל שקדים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
שמן קינמון, אופציונלי
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לצרף פינות קלף מחבתות עם מרנג מעט. עם מרית מתכת ארוכה, להפיץ באופן שווה חצי מרנג על כל מלבן קלף, בעיצוב צדדים ישרים.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
אופים, החלפת מחבתות באמצע הדרך, עד meringues הם מאוד פריך וחיוור זהב, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
תן לעמוד בתנור עם דלת פתוחה עד מגניב, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בינתיים, לעשות קרמל: לקלף * 2 אפרסקים בינוניים (לחכות עד שלב 6 לקלף אחרים), בור, ומעוך דק בקערה עם בלנדר מאפה. מבשלים 1 סוכר כוס במחבת גדולה מעל חום בינוני, הרמת מחבת מתערבלת מדי פעם, עד שהסוכר נמס והופך זהב, 6 עד 8 דקות. מערבבים אפרסקים מחית (סוכר עלול לתפוס) ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
בואו לעמוד כ -30 דקות. אם עדיין יש לך גושים סוכר, לבשל מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר נמס שוב, 3 עד 6 דקות. כפית תערובת אפרסק 1/2 כוס לקערה בינונית, מוסיפים מיץ לימון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מסננים את תערובת האפרסק הנותרת לתוך קערה, דוחפים לחלץ נוזל, ולאחר מכן להחזיר את הנוזל למחבת. מערבבים בחמאה ומלח. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד חמאה נמסה. מערבבים תמצית שקדים ומניחים את הקרמל המלוח בצד.