קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פבלובה שקדים עם אפרסקים, קרם, קרמל אפרסק מלוחים

פבלובה שקדים עם אפרסקים, קרם, קרמל אפרסק מלוחים
שקדים Pavlova עם אפרסקים, שמנת, קרמל אפרסק מלוח עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. אם יש לך חמאה, שמנת של טרטר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו אפרסקים וקרם פודינג קפוא עם בראוניז ורוטב קרמל כהה מלוח, אפרסקים Mascarpone שעועית וניל בגריל עם קרמל בורבון מלוח, ו גרנולה שקדים קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
קו 2 אפיית גיליונות עם נייר קלף ולצייר 5-by 10-in. מלבן על כל אחד עם עיפרון; להפוך נייר מעל.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הפוך מרנג: שקדים דופק במעבד מזון עד הקרקע גס. בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר על מהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר (כ 1 כף. כל 10 עד 15 שניות), מכות עד הלבנים הם מבריק להחזיק נקודה ישר כאשר מקצף הוא הרים. לגרד בתוך הקערה. הכה בתמצית שקדים עד מעורבב באופן שווה, ואז לקפל שקדים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לצרף פינות קלף מחבתות עם מרנג מעט. עם מרית מתכת ארוכה, להפיץ באופן שווה חצי מרנג על כל מלבן קלף, בעיצוב צדדים ישרים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
אופים, החלפת מחבתות באמצע הדרך, עד meringues הם מאוד פריך וחיוור זהב, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
תן לעמוד בתנור עם דלת פתוחה עד מגניב, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
בינתיים, לעשות קרמל: לקלף * 2 אפרסקים בינוניים (לחכות עד שלב 6 לקלף אחרים), בור, ומעוך דק בקערה עם בלנדר מאפה. מבשלים 1 סוכר כוס במחבת גדולה מעל חום בינוני, הרמת מחבת מתערבלת מדי פעם, עד שהסוכר נמס והופך זהב, 6 עד 8 דקות. מערבבים אפרסקים מחית (סוכר עלול לתפוס) ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
בואו לעמוד כ -30 דקות. אם עדיין יש לך גושים סוכר, לבשל מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר נמס שוב, 3 עד 6 דקות. כפית תערובת אפרסק 1/2 כוס לקערה בינונית, מוסיפים מיץ לימון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מסננים את תערובת האפרסק הנותרת לתוך קערה, דוחפים לחלץ נוזל, ולאחר מכן להחזיר את הנוזל למחבת. מערבבים בחמאה ומלח. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד חמאה נמסה. מערבבים תמצית שקדים ומניחים את הקרמל המלוח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מקלפים אפרסקים הנותרים, פרוסה, ומערבבים לתערובת מיץ פירות לימון בקערה. בקערה אחרת, לנצח קרם ונותר 1 כף. סוכר עד שהתעבה ברכות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
שחרר מרנג מנייר. הגדר 1 על מגש. להפיץ בעדינות עם חצי קצפת, עוזב גבול. כפית כמה אפרסקים פרוסים והנוזל שלהם על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
טפטוף עם קצת רוטב קרמל מלוח (לחמם מחדש במידת הצורך אז זה pourable). חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
13
חותכים לפרוסות רחבות ומגישים עם יותר אפרסקים וכל רוטב קרמל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
14
* לקלף אפרסקים, לטבול אותם במחבת של מים רותחים עד עורות לשלוף בקלות עם סכין, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
הסר עם כף מחורצת וקלף אותם עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
16
הפוך קדימה: דרך שלב 5, עד 1 יום; רטבים חמים במיקרוגל עד טמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי