קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות18
מגזין

פבלובס בטעם תות עם דבש-רוטב בלסמי

פבלובס בטעם תות עם דבש-רוטב בלסמי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב וקינוח צמחוני? Pavlovas עקף תות עם רוטב דבש בלסמי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם דבש, מקל קינמון, קרם טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. מתכונים דומים: פבלובס בטעם תות עם דבש-רוטב בלסמי, מיני שוקולד Pavlovas עם פירות יער טריים, ו פבלובס עם תותים ובלסמי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין תותים, לשלב תותים ו 1/3 כוס סוכר; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
כדי להכין מרנג, לכסות 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. צייר 5 (4 אינץ') מעגלים על כל פיסת נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים קרם של טרטר וחלבוני ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat). מקציפים בוניל. מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין 10 עיגולים מצוירים על גיליונות אפייה. צורה מרנג לקנים עם צדדים 1 אינץ באמצעות החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים ב 250 במשך 1 שעה, מסתובב גיליונות אפייה לאחר 30 דקות. כבה את התנור, וקני מרנג קרים בתנור סגור 30 דקות. בזהירות להסיר קיני מרנג מנייר. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
כדי להכין רוטב, לשלב חומץ מקל קינמון בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד סירופ מופחת כ 1/3 כוס (כ 5 עד 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר מהחום. להשליך מקל קינמון; מערבבים בדבש.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
8
מקום קן 1 מרנג על כל אחד 10 צלחות קינוח; העליון כל מנה עם תערובת תות 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
9
טפטוף עם כ 2 כפיות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו