פבלובס בטעם תות עם דבש-רוטב בלסמי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב וקינוח צמחוני? Pavlovas עקף תות עם רוטב דבש בלסמי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם דבש, מקל קינמון, קרם טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. מתכונים דומים: פבלובס בטעם תות עם דבש-רוטב בלסמי, מיני שוקולד Pavlovas עם פירות יער טריים, ו פבלובס עם תותים ובלסמי.
הוראות
כדי להכין תותים, לשלב תותים ו 1/3 כוס סוכר; כיסוי וצינה.
כדי להכין מרנג, לכסות 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. צייר 5 (4 אינץ') מעגלים על כל פיסת נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
מניחים קרם של טרטר וחלבוני ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat). מקציפים בוניל. מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין 10 עיגולים מצוירים על גיליונות אפייה. צורה מרנג לקנים עם צדדים 1 אינץ באמצעות החלק האחורי של כף.
אופים ב 250 במשך 1 שעה, מסתובב גיליונות אפייה לאחר 30 דקות. כבה את התנור, וקני מרנג קרים בתנור סגור 30 דקות. בזהירות להסיר קיני מרנג מנייר. מגניב לגמרי.
כדי להכין רוטב, לשלב חומץ מקל קינמון בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד סירופ מופחת כ 1/3 כוס (כ 5 עד 6 דקות).
הסר מהחום. להשליך מקל קינמון; מערבבים בדבש.
מקום קן 1 מרנג על כל אחד 10 צלחות קינוח; העליון כל מנה עם תערובת תות 3/4 כוס.