קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות18
מגזין

פבלובס בטעם תות עם דבש-רוטב בלסמי

פבלובס בטעם תות עם דבש-רוטב בלסמי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב וקינוח צמחוני? Pavlovas עקף תות עם רוטב דבש בלסמי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם דבש, מקל קינמון, קרם טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. מתכונים דומים: פבלובס בטעם תות עם דבש-רוטב בלסמי, מיני שוקולד Pavlovas עם פירות יער טריים, ו פבלובס עם תותים ובלסמי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
כדי להכין תותים, לשלב תותים ו 1/3 כוס סוכר; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3
כדי להכין מרנג, לכסות 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. צייר 5 (4 אינץ') מעגלים על כל פיסת נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מניחים קרם של טרטר וחלבוני ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat). מקציפים בוניל. מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין 10 עיגולים מצוירים על גיליונות אפייה. צורה מרנג לקנים עם צדדים 1 אינץ באמצעות החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
אופים ב 250 במשך 1 שעה, מסתובב גיליונות אפייה לאחר 30 דקות. כבה את התנור, וקני מרנג קרים בתנור סגור 30 דקות. בזהירות להסיר קיני מרנג מנייר. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
כדי להכין רוטב, לשלב חומץ מקל קינמון בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד סירופ מופחת כ 1/3 כוס (כ 5 עד 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
הסר מהחום. להשליך מקל קינמון; מערבבים בדבש.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
8
מקום קן 1 מרנג על כל אחד 10 צלחות קינוח; העליון כל מנה עם תערובת תות 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
9
טפטוף עם כ 2 כפיות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה